• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

10:06

DA LI JE MOGUĆE? Ovo su se SVI PITALI, evo kada se Đoković i društvo vraćaju na teren!

Tenis

DA LI JE MOGUĆE? Ovo su se SVI PITALI, evo kada se Đoković i društvo vraćaju na teren!

Podeli vest

Možda ćemo Novaka Đokovića i ostatak društva ipak videti na terenu do kraja godine, tako bar tvrde svetski mediji

Navodno će  ATP zakazati nastavak sezone za 3. avgust i da će naknadno odrediti po kom redosledu će se održavati turniri.

ZAPREPASTIO PLANETU! SRAMOTA! Tim STIPSA ODBIO Novaka, neće da deli novac sa slabijim igračima!

NOVAKOV PLAN NIJE SAVRŠEN! Portugalac uz Srbina, ali...

 

Sezona je zbog pandemije koronavirusa zvanično stopirana do 13. jula, ali je izvesno da se tad neće nastaviti. Zbog pandemije je već otkazan Vimbldon, a Rolan Garos pomeren sa juna na kraj septembra, dok bi Ju Es opet trebalo da se održi prema rasporedu.

ATP traži načine da se sezona nastavi, najverovatnije biti publike najmanje do septembra. Postoji i mogućnost da se zbog teškesituacije u SAD u potpunosti otkaže američka turneja i da se u avgustu igraju turniri na travi u Evropi, ali o tome će biti razgovora tek narednih dana kada će čelnici izaći sa planom o nastavku sezone, kao i sa potvrdom datuma za nastavak iste.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija