• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2020

13:33

SKANDAL NAD SKANDALIMA, BOLESNIK BRUTALNO IZVREĐAO NOVAKA! On je PODVOJENA ličnost, frustriran je....

Tenis

SKANDAL NAD SKANDALIMA, BOLESNIK BRUTALNO IZVREĐAO NOVAKA! On je PODVOJENA ličnost, frustriran je....

Podeli vest

Nekadašnji deveti igrač na svetu Švajcarac Mark Roset iskoristio je priliku i Novaka Đokovića kako bi se reklamirao

Kako bi se našao u centru pažnje svetskih medija, Roset je narvno napao prvog tenisera sveta, koji dominira već deseta godina. Ali, Švajcarac kaže da mu nije lako a igra u eri sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Lupetanju nema kraja!

Jednostavno je glupo. Novak Đoković je prilično podvojena ličnost, šta god on rekao. Imam utisak da se on time hrani. Ne sudim o toj osobi jer svako ima svoje izvore motivacije i uverenja. Ali, generalno gledano, Novak Đoković je enigma. Teško mu je da se sa stanovištva popularnosti takmiči sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Mogu da razumem koliko je to frustrirajuće za njega. On je svetski broj jedan i sjajan igrač, ali suočava se sa dve legende - kazao je Rodžerov zemljak, inače olimpijski šampion iz Barselone. 

(FOTO) LJUDI, NOVAK SE OGLASIO PRVI PUT I ODGOVORIO ZLOBNICIMA! Začepio je usta DUŠMANIMA! NEĆE POTONUTI!

(VIDEO) PLJUVAČI, GDE STE SADA? RAZAPELI su Novaka, a Zverev LUDUJE ZA SVE PARE!

 

Osvrnuo se i na nedavne izjave oca srpskog tenisera, Srđana, o Rodžeru Federeru. Srđan Đoković je o Švajcarcu rekao da je "ogroman šampion, ali nije dovoljno veliki kao Novak."

- Gledajući hronologiju prethodnih dana, već je bilo napada njegovo oca na Rodžera Federera, što smatram nedopustivim. Čak i ako volite svog sina više od ičega na svetu, ne možete govoriti takve stvari. Da je moj otac to rekao, otišao bih kući i rekao mu da ućuti. 

 

Roset zaključuje da je protekli period bio loš za Novaka.

- Ali, između izjave svog oca i fijaska Adrija tura, on nije uspeo da osvoji bodove u javnosti. Iznad svega, ne pomaže imidžu tenisa.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daraios

pre 3 godine

Nole ima svoj karakter i svoj stav. To ga cini velikim i toje ono sta drugim smeta. Federer ne progovori, to cine medije za njega

Nesa

pre 3 godine

E svaka li budaletina sebi daje za pravo da udari na najboljeg. Valjda tako dobiju i malo paznje i vaznosti. Ja bre za ovog ko.a nisam do sad cuo. Ustvari mozda i jesam ali upamtio nisam. I sad je on faca.

dusan

pre 3 godine

Ovo sto si napisao o NOVAKU verovatno ti je najveci uspeh u zivotu, sad si mozda postao poznat

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija