• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

04.07.2020

21:20

ĐOKOVIĆ JE PRAVI PRIMER SRBINA SA KORONOM! Doktorka Darija posavetovala Noleta!

Tenis

ĐOKOVIĆ JE PRAVI PRIMER SRBINA SA KORONOM! Doktorka Darija posavetovala Noleta!

Podeli vest

Doktorka Darija Kisic-Tepavčević otkrila je čega, nakon što je bio negativan na testu, mora da se pridržava naš teniser Novak Đoković

Od trenutka kada je javnost saznala da je najbolji sportista planete zaražen koronom, Nole se izvinio priznavši da je možda malo poranio sa održavanjem Adria Toura, a onda je pre nekoliko dana objavljeno da je Đoković ponovio test koji je pokazao da je negativan.

DOKTORKA DARIJA PROGOVORILA O ĐOKOVIĆU! Ne može Novak da bude odgovoran za svakog učesnika!

- U našoj zemlji je najveći broj asimptomatskih bolesnika. To je oblik korona virusa koji imaju mladi ljudi i koji u suštini nemaju nikakve simptome, a zaraženi su. Kada se takvi slučajevi otkriju, pacijenti su dužni da ostanu u izolaciji i da se pridržavaju svih pravila kako ne bi i svoje ukućane izložili zarazi. Jedan od najboljih primera takvog asimptomatskog slučaja je Novak Đoković - rekla je za „Blic” doktorka Darija Kisić Tepavčević. i nastavila:

Foto: Tanjug

- On je testiran po povratku u Hrvatsku iako nije imao nikakvih simptoma i test je bio pozitivan. Tokom izolacije u kojoj je bio, Đoković nije ispoljio nikakav simptom, sve vreme se osećao dobro, pa je nakon toga, u periodu između sedam i deset dana od trenutka u kojem je test pokazao da je pozitivan, ponovo testiran. Taj drugi test je pokazao da je Novak negativan i da više u njegovom organizmu nema prisustva virusa COVID-19 - objasnila je doktorka Kisić Tepavčević.

Ona je posebno naglasila jednu stvar i upozorila Novaka

- On mora da nastavi da nosi masku, mora da se pridržava socijalne distance i mora da poštuje pravila koja su propisana. Tako pruža primer drugima. Dakle, nošenje maski i fizička distanca su dve osnovne stvari kojih se u ovom trenutku moramo pridržavati kako bismo izašli iz epidemije - zaključila je Darija Kisić Tepavčević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija