• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2020

15:50

U OVO ĆETE TEŠKO POVEROVATI! Rus sve ZABEZEKNUO, odlično poznaje Kirjosa!

Tenis

U OVO ĆETE TEŠKO POVEROVATI! Rus sve ZABEZEKNUO, odlično poznaje Kirjosa!

Podeli vest

Australijanac Nik Kirjos poznatiji je po ekscesima van terena, kritikovanju Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, nego po tenisu

Često je na udaru kritika zbog ponašanja, ali, mada je to teško poverovati, Karen Hačenov za problematičnog Nika kaže da je dobar dečko. 

ĐOKOVIĆ JE NEHUMAN! Otkrio je detalje sa TRENINGA, on NEMA SLABOSTI!

KAKVU TAJNU KRIJE FEDEREROV ZEMLJAK? Rodžer NEĆE SKORO U PENZIJU!

 

On je istakao da je ista generacija kao i Kirjos, stasavali su zajedno i smatra da je on veoma dobra osoba.

- Mi smo iz iste generacije, dobro se poznajemo i mogu reći da je veoma dobra osoba. Možda mnogim ljudima čini nerazumljive stvari, jer ima veliki pritisak oko sebe i odgovoran je za svoje postupke, ali moj odnos sa njim je dobar i stvarno ga smatram jako dobrim momkom - rekao je Hačanov.

Njih dvojica su se sastali na ovogodišnjem Australijan openu i odigrali maratonski meč u pet setova. Od toga je čak četiri otišlo u taj-brejk, a slavio je Kirjos.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija