• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

14:15

(VIDEO) AMERIKANCI ĆE CRĆI OD MUKE! Toliko MRZE Novaka pa sada "dokazuju" kako je IZGUBIO od Federera finale Vimbldona!

Tenis

(VIDEO) AMERIKANCI ĆE CRĆI OD MUKE! Toliko MRZE Novaka pa sada "dokazuju" kako je IZGUBIO od Federera finale Vimbldona!

Podeli vest

Univerzitet Stenford bavio se Novakom Đokovićem i Rodžerom Fedeerom tačnije njihovim duelom u finalu Vimbldona prošle godine

Naučnici slavnog američkog univerziteta "skrojili" su finale tako da Novak Đoković izgubi  antologijski meč na Vimbldona. 

DA JE POBEDIO NOVAKA... Federera i dalje BOLI PORAZ, uskoro puni 39 godina, a PENZIJA...

SVET OVO NIJE VIDEO OD 1999. GODINE! Amerikance ISPALILI njihovi ljubimci!

 

Valjda bi sada trebalo da zaboravimo da je prvi teniser sveta slavio sa 7:6(5), 1:6, 7:6(4), 4:6, 13:12(3), a da Federer nije pobedio, koliko god njima bilo teško zbog te činjenice. 

Naime, čuveni meč u kome je Đoković posle četiri sata i 57 minuta velike borbe savladao Federera doneo i nekoliko dramatičnih momenata. Najveća drama viđena je u petom setu. Navijači u Londonu su otpisali Srbina, slavili pobedu ljubimca, pošto je  Federer imao meč loptu pri vođstvu od 8:7. Ali, tada  smo potom videli najboljeg Đokovića koji se vratio sa ivice ambisa, preokrenuo na 9:8 i na kraju dobio ovaj meč koji je najduže muško finale u istoriji Vimbldona.

Naučnici su taj snimak "obradili" i ponosno prikazali kako bi izgledao poen za trijumf Švajcarca. Ne mogu da se pomire sa istinom, pa bi da samo kroje finala kako im padne na pamet.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stole

pre 3 godine

Kad već imaju svu ovu tehniku neka ustanove istinu ko je pobednik trke 100 metara delfin na OI u Pekingu. Ne moraju da lažu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija