• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2020

14:25

DA JE POBEDIO NOVAKA... Federera i dalje BOLI PORAZ, uskoro puni 39 godina, a PENZIJA...

Tenis

DA JE POBEDIO NOVAKA... Federera i dalje BOLI PORAZ, uskoro puni 39 godina, a PENZIJA...

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer prisetio se finala Vimbldona prošle sezone sa Novakom Đokovićem

Spekilisalo se da bi mogao da završio karijeru u slučaju pobede, a Švajcarac kaže to nije imao u planu.

- Ne verujem u bajkovite oproštaje jer je veoma lako pogrešiti. Da sam hteo takav kraj povukao bih se nakon što sam pobedio Nadala u pet setova u Australiji 2017. I da sam pobedio Đokovića prošle godine na Vimbldonu (propustio dve meč lopte na servisu u petom setu prim. aut.) takođe ne se bih penzionisao - istakao je Rodžer.

NOLE GA JE UNIŠTIO, SRCE MU JE SLOMIO! Ali, morao je na kraju da se POKLONI Đokoviću!

NOVAK JE MUTANT SA DRUGE PLANETE! Navijači u šoku, ovo će se desiti KADA ONI ODU!

 

Iako će uskoro ući u petu deceniju života, Federer i dalje ima planove vezane za tenis.

- I dalje postoje stvari koje želim da uradim. Ove godine ću imati 39, naredne 40. Suludo mi je kada pomislim da putujem po Turu više od 23 godine. Sve se desilo veoma brzo. Uživao sam i sada mi deluje da su juniorski turniri bili pre pet godina, a u stvari su bili pre 25. Srećan sam što i dalje gajim strast prema tenisu i igranju - iskren je Federer.

Rodžer je najavio da će sigurno igrati tokom cele 2021. godine, a da će onda razmotriti svoje opcije, te da nije nemoguće da u nekoj drugoj ulozi ostane u tenisu.

- Radim na svojoj rehabilitaciji i cilj mi je da budem 100 odsto spreman u decembru ili januaru, kako bih mogao da se takmičim cele 2021. godine - rekao je Federer.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija