• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

11:03

ZABRINJAVAJUĆE, NEŠTO S NOVAKOM NIJE BILO U REDU! Ovo niko nije primetio u finalu!

Tenis

ZABRINJAVAJUĆE, NEŠTO S NOVAKOM NIJE BILO U REDU! Ovo niko nije primetio u finalu!

Podeli vest

Teniski trener Patrik Muratoglu smatra da Novak Đoković nije bio najbolje pripremljen za meč sa Rafaelom Nadalom u finalu Rolan Garosa (3:0)

Muratiglu kaže da Novak nije ličio na sebe, nije bio onaj Novak koji je spreman da uništi rivala.

- Nadal je igrao svoju igru i to je nešto što je vrlo dobro za njega, jer nikad ne razočara. Pobedio ili izgubio, on je uvek tu. Uvek startuje solidno, uvek igra svoju igru i ako mu je potreban viši nivo, on ga podigne. Upravo to Đoković nije uradio. Od početka meča mogli smo da vidimo da nešto nije u redu, jer je Novak hteo da skraćuje poene sa drop-šotovima, brzopletim odlukama. Nije bio pripremljen za relije. Rezultat je bio 6:0, 6:2. Ne očekujete takav rezultat u duelu Rafa – Novak -  rekao je Muratoglu, koji podseća da bi finale Australijan opena 2019. trebalo da bude dobar primer koji Novak treba slediti u budućnosti kada bude igrao sa Nadalom.

Foto: reuters

 

- Videli smo Đokovića kako igra i osvaja mnoge grend slemove, ali ovaj Novak je bio drugačiji. Sećam se finala Australijan opena 2019 kada sam rekao "Vau, Đoković uništava Nadala". Imao je drugačiji stav, bio je uspravan i moglo se osetiti njegovo samopuzdanje. Na teren je tada istrčao spreman da uništi rivala. Kada tako izađe, to je nešto najbolje. U ovom finalu Đoković nije bio Đoković kakvog poznajemo. Nije ušao sa najboljim mentalitetom - primetio je Muratoglu.

Foto: reuters

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Ovaj porsz je novakova pobefa ikada jer je nadal izasao iz zone sporta pa svi njegovi rezltati vise nevaze jer njegovi zastitnici odnosno neprijatelji srba pre svega novaka zapretili su djokovicu da mora da izgubi sto je on i ucinio iz straha statirao je u finalu identicno kafa je bio u finalu vimbldona kada mu je mi6 zapretio porodici da bi marej pobedio. Ovo je dokaz da je novak definitivno najbolji teniser xvih vremena i jedan od najvecih sportista ikada. Zapadne sluzbe u formi mafije stoje iz svega a izgled nadalovog strica u finalu otkriva masku situacije on je znao.

Atlija Milorad 60

pre 3 godine

Ostavite Djokovica na miru. Ucinio je mnogo,godine sustizu- Pozdrav

gedža

pre 3 godine

U pravu je Muratoglu. Analiza No1etovog bivšeg saradnika Australijanca, govori da nije Nole imao servu i naredna dva udarca posle, što direktno ukazuje na povredu koju je počo da razvija jošu Rimu. Šljaka je najteža podloga za Noleta zbog njegove konstitucije. Isto kao i kod Federera, manje mišićne mase zbog dugovečnosti, dovodi do lakšeg povređivanja na šljaci kod njih dvojice, u odnosu na druge podloge. Nadal za razliku od njih dvojice zbog mišićne mase jeste neprikosnoven na RG (13). Zato Federer ne igra RG, čuva se povreda, a sada vidimo da Nadal juri samo GS turnire isto zbog čuvanja od povreda. No1e bi trebalo vrlo mudro da izbalansira šta i kako da uradi, i da što manje priča po novinama i konferencijama šta i kako planira dalje. Fizička pripremljenost, a i taktička su mu veoma važni da se ne povređuje na putu do rekorda koje planira da obara. No1e puno sreće i uspeha ti od srca želim i da ostvariš sve svoje planove.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17