• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

09:50

ŠOK, FEDERER OTVORENO O SVAĐI SA ĐOKOVIĆEM! Otkrio kada se poslednji put čuo sa Srbinom!

Tenis

ŠOK, FEDERER OTVORENO O SVAĐI SA ĐOKOVIĆEM! Otkrio kada se poslednji put čuo sa Srbinom!

Podeli vest

Konačno! Švajcarski teniser Rodžer Federer progovorio je o Novaku Đokoviću, a kaže da je razgovarao sa Srbinom pre dva meseca

Tema razgovora nije novo Udruženje igrača koje je osnovao srpski teniser. Federer ističe da su pričali isključivo o nastavku sezone, odnosno restartu.

Foto: Tanjug/AP

 

Federer je otkrio je da se poslednji put čuo sa Novakom Đokovićem pre dva meseca. Često se spekuliše da pomenuti teniseri nisu u dobrim odnosima, za šta je pre svega zaslužan Švajcarac.

Čestitao je Špancu Rafaelu Nadalu na tituli na Rolan Garosu, dok Novaka nije ni pomenuo. Ipak, demantuje da postoji netrpeljivost.

- Razgovarali smo pre oko dva meseca. Pričali smo samo o tome kada će ponovo sezona početi i koje mere će preduzeti ATP na turnirima. Mnogo toga se dešava, mnogi teniseri ne mogu da obezbede novac za život - rekao je Federer, koji se oporavlja od povrede kolena.

 

Foto: reuters

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija