• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

11:35

UĆUTKAO JE NOVAKOVE PLJUVAČE! Svaka čast, ovaj čovek brani Srbina!

Tenis

UĆUTKAO JE NOVAKOVE PLJUVAČE! Svaka čast, ovaj čovek brani Srbina!

Podeli vest

Novak Đoković, prvi teniser sveta, na udaru je medija u Australiji

Razlog? Njima nije potreban razlog, ali ovog puta su protiv Srbina ustali jer je želeo da pomogne teniserima u karantinu.

Normalan čovek se zapita zašto bi neko vređeo čoveka koji želi da pomogne, ali samo večiti Novakovi pljuvači znaju zašto... Valjda zato što je to Novak Đoković, jedan od najboljih ikada.

Novak na udaru medija  

Skandalozne udare trpi naš as, od navijača, do novinara koji ga porede sa teroristima, pa traže da ga deportuju, Sten Vavrinka i Nik Kirjos mu se podsmevaju...

Novak se našao na udaru zbog predloga da se teniserima u Melburnu olakša karantin, da mogu da izađu na trening iz svojih soba, u kojiuma moraju da provedu 14 dana. Premijer Viktorije Danijel Endjuz odbio je predloge Srbina, ali je direktor turnria na Australijan openu, Kreg Tili,istakao da Novak nije ništa zahtevao tražio nikakve zahteve, već je imao sugestije usled nezadovoljstva tenisera u karantintinu. 

Foto: reuters

Novaka pljuju, ali on ne odustaju

Tili ističe da takvo nezadovoljstvo ne predstavlja većinu igrača, ali da će on i Australijan open učiniti sve da situacija bude što uravnoteženija među svim teniserima u karantinu i da uslovi nisu isti za sve, te da će se organizatori potruditi da se oni uravnoteže.

- Novak je napisao belešku. To nisu bili zahtevi, već sigestije. Razume šta znači dvonedeljno zaključavanje. Mislim da žalbe koje vidimo na mrežama ne predstavljaju većinu igrača. Ocene su uglavnom dobre. Posle toga ne mogu da poreknem da situacija nije ista za sve. To je očigledno. Daćemo sve od sebe da pokušamo da uravnotežimo to što je više moguće - rekao je Tili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17