• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

13:51

PROFESOR NE STAJE! Nastavlja da blati Novaka Đokovića, "usijao" se Tviter!

reuters

Tenis

PROFESOR NE STAJE! Nastavlja da blati Novaka Đokovića, "usijao" se Tviter!

Podeli vest

Profesor Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Ivan Videnović, prijavio je Novaka Đokovića Vimbldonu zbog psovanja publike

Podsećanja radi, Novak je oosle silnih provokacija tokom meča protiv Denisa Kudle oštro psovakama uzvratio navijačima.

Pomenutio profesor ga je tužio Englezima, iznervirao navijače prvog tenisera sveta koji su ga zasuli brojnim uvredema.

Ali, Videnović ne odustaje.

- To što je i u dobrom delu demokratske javnosti tema moj postupak, a ne Đokovića i medija, 1/1 odslikava naš odnos prema ratu i zločinima. Ne pričamo o karakteru prestupa, mrzimo one koji pričaju, štitimo krivce koliko možemo i želimo da pobede strani sud - napisao je Videnović na Tviteru.
 

Naravno, opet je podigao Srbe na noge. Iznervirani navijači brane Novaka, pa su opet napali Videnovića zbog komentara na račun najboljeg igrača planeta.

Foto: reuters

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tigar

pre 2 godine

Jel moguće ? Našao se nečovjek među nama da blati Noleta. Neka se sakrije u mišju rupu, pošto nema druga posla !!! Nole, samo napred i na prvu loptu, ništa ti ne mogu.

zdenko

pre 2 godine

Eto, "profa" je postigao cilj. Spominju ga novine i mreze hahaha. A po cemu drugom da ga spomene bilo ko?

Milos Minic

pre 2 godine

Samo moze mentol, kao stzo je taj Ivan Videnović , da daje negativne komentare o Novaku? Da se ja pitam trebalo bi ga izbaciti sa fakulteta pa neka ide za Englesku.Njihov je najveci fan? Takve tipove koji mrze svoju zemlju treba ignorisati.

Bane

pre 2 godine

Po čemu je značajan taj degenerisani isprdak, da bi uzimao bilo koje veliko, značajno ime u svoja pogana usta? Osim što daje dupe za izdaju Srbije!

Ja

pre 2 godine

Porucujemo profesoru isto ono sto je Nole porucio publici. Jel moguce da imamo ovoliko autosovinista?

Predrag

pre 2 godine

Ovaj profesor treba da se proglasi anti Srbinom i da ga svi ucenici ignorisu i ne prisustvuju njegovim casovima. Izdajnicima Srpskog heroja nije mesto u bilo kojoj nastavnoj instituciji. Ja mu mogu poruciti samo ovo " smrt fasizmu slobofa Srbima i Srbiji".

Dušan

pre 2 godine

Može taj profesor, našem Noletu da pljune pod prozorom

Milan

pre 2 godine

Да ли је могуће да постоји овакво г...о од човека ?

Predrag

pre 2 godine

Profesore izdajnice Srpskog naroda i nasih heroja. Fasisto "smrt fasistima a sloboda Srbima i Srpskim herojims"

Branko

pre 2 godine

Profesore, što niste prijavili ponašanje navijača na Vimbldonu, odnosno kako je organizator dozvolio da se prema Novaku ponašaju kao prema nekom uličaru. Sa druge strane, kada je završena utakmica, Novak je mogao i da im prst pokaže jer je to onda između njega i publike i sa organizatorm to više nema veze.

Nesa

pre 2 godine

Nista novo. Udara "srbin" na SRBINA. Uvek je, i samo kod nas bilo dovoljno "svesnih" ljudi. Razne kandicke i razni "profesori" su nasa savest. Kako bih voleo da isti postoje u tolikom procentu, recimo u Britaniji ili Nemackoj, ili u Albaniji. Ali ne. Na "srecu" samo mi ih imamo. Blago nama. Pored njih mi i ne trebamo neprijatelje da nam "otvore" oci. Tu su oni. I zbog njih nam svi klicu, i slave nas. Blago nama s'njima.

zozonbg

pre 2 godine

Meni uopste nije jasno ko gura ovakve da stignu do katedre. Vrsis nuzdu, i to veliku u tanjir koji te hrani. Bolesno!

Sale

pre 2 godine

Nisam do sada znao da ovakvo smeče radi na BU! Strašno!

DraGan

pre 2 godine

kao prvo, uvazeni profesore, mi balkanci gotovo da ne znamo i ne mozemo sastaviti dve recenice a da pri tome nesto ne opsujemo. razlozi tomu mogli bi predmet pre svega socioloskih istrazivanja i studija. drugo, dragi profesore, kako se to uopste dogodilo? publika celo vreme grickala grisini, a onda dosao tamo neki mracni balkanac (usput i pravi im mrak pred ocima - najbolji svih vremena) i poceo na cistu miru da komunicira malo pod naski. ne profesore. budite malo moralni pa recite da su namerne provokacije posebno u tenisu jako osetljiva stvar, publika se ostro suzbija u tome. i nije moguce da su uzviseni vam britanci takvu podlost pravili. ma neeee. ta oni su britanci , nanu im naninu. zasto to ne prijavite? prof dajte dignite se, nemojte biti moralna horizontala, pokusajte postati vertikala. evo culi smo za vas, a sad pokusajte se malo upristojiti i namoralisati.

Anđama

pre 2 godine

Takvog tipa treba umesiti od batina i isčupati mu poganu jezičinu!

kazo

pre 2 godine

"Profesore", a kakav je tvoj komentar na ponašanje publike?

Still

pre 2 godine

Pomislih na profesora,heroja Milutina Pavlovica,directora Muske gimnazije u Kragujevcu koji je ispred streljackog stroja uzviknuo »Pucajte,ja i dalje drzim cas « ,pa me nekako stid umesto ovog nazovi profesora.

Petica

pre 2 godine

Gde je ovaj profesor? Takve zloba je patološkog karaktera! Kako je uspeo da poveže ovo i "ratne zločine" Srba. Psihički potrebno ispitivanje. Čovek izražava mržnju prema najafirnativnijoj pojavi za Srbiju u zadnjih...xx godina.

sombor

pre 2 godine

Dali je moguce da postoje i ova vrasta govana u nasem drustvu i jos profesor sramte bilo ti da diras naseg ambasador

Dragan

pre 2 godine

Mozes da budes profesor engleskim vranama u kukuruzistu a koliko si pametan vidis po komentarima , ipak ja mislim da su ti tutnuli malo prokletih para jer ne bi ti to pametovao za dzabaka, nisi taj IQ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Izazovi i pritisci se povećavaju iz dana u dan!
Politika

Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Izazovi i pritisci se povećavaju iz dana u dan!

Pred Srbijom je jedan od najtežih političkih momenata u modernoj istoriji - 23. maja je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se u 16 časova glasati o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Zbog toga je, sada više nego ikada, važno da se zbiju redovi i da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u teškoj borbi koju vodi za očuvanje nacionalnih interesa.

19.05.2024

21:15

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!
Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić dvogodišnje devojčice iz Bora koja je nestala 26. marta u mestu Banjsko Polje, dok je bila pod nadzorom majke, Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, za koje je utvrđeno deset dana kasnije da su devojčicu udarili službenim kolima tamošnjeg vodovoda, a potom je udavili, bili su na psihijatrijskom veštačenju u bolnici u okviru Centralnog zatvora u Beogradu.

19.05.2024

20:53

Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!
Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!

Bivši šef JUKOS-a, biznismen Mihail Hodorkovski, rekao je da su zapadne zemlje skoro već izgubile u ukrajinskom sukobu. Zatim je izdao izuzetno sumornu prognozu za budućnost Ukrajine za naredne dve godine, rekavši da je to i dalje „najbolji scenario“.

20.05.2024

06:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12