• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

12:09

TUŽIO NOVAKA ENGLEZIMA, pa navukao bes navijača prvog tenisera sveta!

AP/Photo

Tenis

TUŽIO NOVAKA ENGLEZIMA, pa navukao bes navijača prvog tenisera sveta!

Podeli vest

Novak Đoković je psovkama uzvratio grupi navijača koja ga je provocirala tokom meča šesnaestine finala Vimbldona

Srpski doktor i profesor Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Ivan Videnović, prijavio je Novaka Đokovića Vimbldonu zbog psovanja publike.

Videnović se obrati Englezima preko Tvitera i navukao bes navijača prvog tenisera sveta.

- Hej Vimbldone, da li znate da je uzvikivanje sa konotacijom oralnog seksa navijačima, nakon pobede vašeg vrhunskog sportiste u muškom singlu, u svim srpskim medijima i na Tviteru.

Usledili su brojni  uvredljivi komentari. 

- Čekajte, doktore, od njega očekujete da bude gospodin i da prećuti kad mu zvižde i dobacuju, ali vi niste dovoljan gospodin da prećutite to što im je odgovorio? Neko bi rekao da ste malo licemerni. Ne i ja. Ja bih rekao da ste to prilično - bio je jedan od odgovora nekadašnjem državnom sekretaru u Ministarstvu nauke.

 

 

 

 

Ne shvatam šta će vam ovo?!- napisao je Srđan Dragojević.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novak je posle meča objasnio da je čovek, da ima emocije.

- Naravno da se desi da me neko izbaci iz takta i da me iznervira, kada me provociraju. Bilo je nekoliko njih, ali ne bih sada o tome. Ta burna reakcija je bila možda burnija nego što bi trebalo da bude, ali morao sam to da izbacim iz sebe, i da im pokažem gde im je mesto - rekao je Đoković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srle

pre 2 godine

Ha ha, pa to je to.. Mi smo zemlja cinkarosa i potkazivaca, evo vam primer.

Objektivno

pre 2 godine

Очигледно је Новак нормалан човек са свим особинама што се за дичног нам професора не моће баш речи! То чак ни Новаковим непријатељима није пало на памет!

Tužilac

pre 2 godine

Mene tera na povraćanje i samo pominjanje da je dotični nekakav profesor na BU ... Koliko su neki ljudi spremni daleko da idu da bi iskazali mržnju svemu čemu se cela Sbija divi i podržava. Jadnik, verovatno ga bole milioni koje je Novak zaradio ... Taj čovek nije vredan ni komentara u medijima jer je toliko bedan da zaslužuje da ga svaki prolaznik na ulici pljune u lice.

Lavica

pre 2 godine

IDEMO NOLE CARE TI SI IKONA SRBIJE I BUDI TAKAV KAO STO JESI I NEKA PUKNU DUSMANI I NEKA TE MRZE A TI NA TERENU DELJI OVE PREPOTENTNE I NJIHOVE IDOLE KOJI SU UOBRAZENI I HLADNI LJUDI....TI SI MOJ CAR I NAJVISE TE VOLIM I KADA GUBIS I KADA POBEDJUJES, TOLIKO SI RADOSTI DONEO OVOJ NASOJ ZEMLJI SRBIJI I HVALA BOGU BICE JOS RADOSTI I VESELJA SA TOBOM !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija