• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2021

12:02

VILANDER HOĆE DA POSVAĐA SRBINA I RUSA! Đoković koristi Medvedeva!

reuters

Tenis

VILANDER HOĆE DA POSVAĐA SRBINA I RUSA! Đoković koristi Medvedeva!

Podeli vest

Novak Đoković i Danil Medvedev trenirali su zajedno pred masters u Parizu, koji je Srbin osvojio, a sada i pred Završni masters u Torinu

Sa poštovanjem uvek govore  jedan o drugome nakon meča, Rus je posle poraza u Parizu i na društvenim mrežama čestitao Srbinu. 

Tako je legendarni švedski teniser Mats Vilander kaže da nije siguran da mu se sviđa što se Novak i Danil druže i treniraju zajedno. Smatra da to nije dobro za Rusa.

- Mislim da je taj odnos, gledano na duže staze, dobar za Novaka. Tako uči o svom protivniku dok trenira sa njim, a mislim da će Danil dok trenira sa njim naučiti da je najbolji teniser svih vremena. Tako da, mislim da je to stvar koja trenutno pomaže samo Novaku... - poručio je Šveđanin.

Foto: Reuters

Mats Vilander

Vilander je kazao da je Đoković favorit na Završnom mastersu u Torinu, a da od Medvedeva očekuje da u narednih pet-šest godina bude u vrhu tenisa.

- Dosta će zavisiti od podloge u Torinu. Ako loptica ne bude odskakala mnogo, mislim da ima dobre šanse. Ako bude odskala više, imaće problema sa top spinom. To bi moglo da bude teško za njega... Opet, Danil je teniser koji može da trči non-stop i retko kada ga vidimo umornog.

Foto: Tanjug/AP

 

Đoković je u grupi sa Cicipasom, Rudom i Rubljovim, dok je Medvedev u prvoj fazi turnira sa Zverevim, Hurkačem i Beretinijem.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mario raos

pre 2 godine

Jedna od žešćih gluposti, ova koju je Vilander odvalio..Pokazuje da i on "voli" Đokovića...Pazite, igraju jedan protiv drugog, i to je "dobro za Đokovića jer uči o Medvedevu"?Pa da li Medvedev ograničen u toj mogućnosti...?Nevjerovatno...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija