• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2021

21:03

SKANDAL - VAKCINISALA SE ZBOG AUSTRALIJAN OPENA, ALI NEĆE MOĆI DA IGRA! Ruskinji zabranjen nastup zbog "POGREŠNE" vakcine...

Tenis

SKANDAL - VAKCINISALA SE ZBOG AUSTRALIJAN OPENA, ALI NEĆE MOĆI DA IGRA! Ruskinji zabranjen nastup zbog "POGREŠNE" vakcine...

Podeli vest

Ruska teniserka Natalija Vihljanceva vakcinisala se kako bi nastupala na Australijan openu, ali ni to neće biti dovoljno

Mnogo prašine podigla je odluka viktorijanskih vlasti da na Australijan openu mogu da nastupaju samo vakcinisani teniseri i teniserke. Mnogi takmičari iz tog razloga rešili su da primeni vakcinu, ali ni to, očigledno, neće biti dovoljno za dozvolu! 

Odavno je poznato da organizatori traže sertifikat o vakcinaciji, njega ima ruska teniserka Natalija Vahljanceva, ali njoj neće biti dozvoljen nastup na Australijan openu budući da je primila "Sputnjik" vakcinu! 

- Nažalost, neću učestvovati na Australijan openu. Srećna sam zbog nivoa tenisa koji sam pokazala na prethodnih par turnira i želela sam da igram. Ali, 'Sputnjik' još nije verifikovan. Želim sreću svim učesnicima - napisala je Natalija. 

 

 

Kao što je bilo očekivano, njena objava otvorila je brojne rasprave na društvenim mrežama, a na udaru kritika najviše su vlasti u Australiji i sami organizatori turnira. Uslov je bila vakcinacija, ali izgleda da je obavezna ona koju oni odrede...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 2 godine

Rusi su beskičmenjaci sa večnim kompleksom od Zapada koji nema spolutni ništa na čemu objektivno treba da mu zavide.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija