• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

09:47

PRVI ČOVEK AO ZAPANJIO PLANETU! Postojale su lažne inofrmacije! Svi koji dolaze moraju biti VAKCINISANI

Tenis

PRVI ČOVEK AO ZAPANJIO PLANETU! Postojale su lažne inofrmacije! Svi koji dolaze moraju biti VAKCINISANI

Podeli vest

Prvi čovek Australijan opena Kreg Tili pričao je o situaciji u kojoj se našao Novak Đoković

Od početka smo govorili da nam je prioritet sigurnost Australijanaca. Svako ko dolazi ovde mora da bude odgovoran, zato smo doneli odluku o vakcinaciji. Tokom US Opena je 50% tenisera bilo vakcinisano, sada je 97%, to je naša zasluga. Kada smo dali mogućnost medicinskog izuzeća došlo je do kontradiktornosti i lažnih informacija, pa smo konstatno dobijali zahteve kako da dođu igrači i dobiju to - rekao je Tili tokom gostovanja na "9News Melbourne".

Nastavio je u istom ritmu.

Sve informacije i sve što smo znali rekli smo igračima i znali su koji su uslovi da dođu u Australiju. Koje su vakcine u pitanju koje prihvatamo i ostalo. Bili smo blizu da se sa vladom Viktorije dogovorimo oko medicinskog izuzeća i morali su igrači da prođu kroz dva panela.

Foto: reuters

Kreg Tili

Niko nije kriv. Sve vreme su bile lažne informacije. Mi smo pričali sa svima i bili smo ubeđeni da radimo pravu stvar. Svi koji dolaze moraju da budu vakcinisani i to je tako. Ja neću nikog da krivim i znam šta možemo i moramo da uradimo.

Na kraju je imao jasan zaključak.

Voleo bih da ga vidim ovde i da igra - poručio je Tili.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko

pre 2 godine

ovaj Kreg prica gluposti , australijski organizatori i politicari od jednostavnog prave komplicirano i samo dizajniraju probleme ljudima i prave dodatne troskove australijskoj naciji , organizatori teniskog takmicenja bi morali omoguciti najjednostavniji zdravstveni test teniserima kao sto je normalna stvar da omogucuju i vrse doping test . Sasvim je jednostavno , a to sto australijanci rade i izvode znaci da su australijanci ili potpuno glupi ili zli .

ratko

pre 2 godine

zasto ovaj lupeta pa nije Djokovic neki ulicar pa da dobija onako neke informacije ,neko od glavnih je trebao da da informaciju ,sram vas bilo stoke jedne

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija