• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

08:05 >> 22:31

(UŽIVO) NINKOVIĆ DIGAO GLAS IZ SIDNEJA! Svi ĆUTE o tome da je Nadal prekršio zakon! Migrant otkrio užasne detalje iz smeštaja...

Ilustracija

Tenis

(UŽIVO) NINKOVIĆ DIGAO GLAS IZ SIDNEJA! Svi ĆUTE o tome da je Nadal prekršio zakon! Migrant otkrio užasne detalje iz smeštaja...

Podeli vest

Maltretiranje Novaka Đokovića u Australiji i dalje traje, a i dan posle Božića na našem portalu možete pratiti iz minuta u minut šta se dešava sa najboljim teniserom planete

Počeo je peti dan Novakovog mučenja u Australiji.

Podsetimo, Nole je i dalje u karantinskom hotelu (ako se tako može nazvati) u Melburnu.

U natsavku iz minuta u minut pratite sve što se dešava vezano za Novaka.

Uživo

- Novak je napustio hotel i uputio se prema sudu, prenose izvori sa lica mesta na Tviteru. 

 

 

- Suđenje Novaka Đokovića možete pratiti na sajtu australijskog suda, ali i na portalu "Informer.rs"! Ročište bi trebalo da počne u ponoć. 

- Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković tvrdi da je Novak Đoković žrtva političke igre u Australiji i da mu se iz tog razloga sve ovo dešava! On kaže niko ne piše o tome da je Rafael Nadal prekršio zakon

- Član australijskog parlamenta i predstavnik regiona Hjuz u Južnom Sidneju, Kreg Keli javno se izvinio Novaku Đokoviću i srpskom narodu

- Novakov brat Đorđe Đoković uzda se u sud!

- Otac Novaka Đokovića, Srđan, prilično je besan.

- Dijana Đoković je potvrdila da njen sin nema redovne obroke u smeštaju.

- Migrant Mohamed Džoj otkrio je jezive detalje iz smeštaja u kom je Novak Đoković.

- Selektor Španije Tomas Karbonelj isprozivao je Novaka Đokovića posle finala ATP kupa, a navijači su to dočekali ovacijama.

- Novaka će satima mučiti u sudu, a nama u Srbiji sledi neprospavana noć. Poznato kada ujutro ćemo saznati odluku. Više o tome čitajte OVDE.

- Vlada Australije nije dala garancije najboljem teniseru sveta Novaku Ðokoviću da će biti prihvaćeno medicinisko izuzeće za ulazak u Australiju bez vakcinacije protiv koronavirusa, naveli su vladini advokati

- Bokser reprezentacije Srbije Vladimir Mirončikov besan je zbog monstruoznog terorisanja Noleta.

- Vlada Australije zapretila je Đokoviću da će ga opet pritvoriti u slučaju da pobedi na sudu.

- Legendarni australijski teniser Pol Meknami ljut je zbog tretmana prema Novaku Đokoviću.

- Siniša Mihajlović smatra da je Novak žrtva, a zna i ko je krivac.

- Postoje četiri moguća ishoda suđenja Novaku Đokoviću, a najrealnije je da se on vrati u produženi boravak u migrantskom hotelu. Više o tome čitajte OVDE.

- Novak Đoković se preko razglasa obratio navijačima ispred hotela.

- Australijski advokat Dejvid Galbali veruje da će Novak pobediti na sudu.

- Oglasio se i Endi Marej.

- NBA as Goran Dragić je poslao moćnu poruku Novaku Đokoviću.

- Prvi čovek Australijan opena Kreg Tili izjavio je da su postojale lažne informacije i da svi koji dolaze moraju da budu vakcinisani.

- Policajac koji je ukinuo Novaku vizu je prošle godine primio mito da pusti popularnog režisera u zemlju, iako su granice bile zatvorene.

- Gomila srpskih zastava i veliki broj navijača nalazi se ispred Novakovog smeštaja. U nastavku možete na lajv strimu gledati dešavanja ispred hotela u ovom trenutku.

- MUP Australije odbio je legitiman zahtev, pa zbog toga sada Novak ispašta.

- Sudija Entoni Keli koji će doneti konačnu odluku o tome šta će biti sa Novakom, suprotstavio se Vladi Australije.

- Sve jučerašnje vesti vezane za dešavanja vezana za Novaka Đokovića pročitajte na jednom mestu.

- Dobrodošli na Informerov lajv blog vezan za dešavanja oko Novaka Đokovića u Australiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Najgore sto se moze desiti je to kada Djokovic napusti zatvor u kome se trenutno zaboravi , da svjetki a i nasi mediji sklope svoje kamere i odu . Zborave na sve druge koji su zatvoreni po nekoliko godina u istim nehumanim uvjetima .

perica

pre 2 godine

Pa ako je 16. bio zarazen i u obaveznoj izolaciji po zakonima SRBIJE, onda je i Djokovic prekrsio zakon u Srbiji jer je 17. bio s decom napolju? Ne? Ne vaze zakoni za sve?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija