• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

17:20 >> 17:31

BIVŠI ZVEZDIN AS GRMI! NADAL JE PREKRŠIO ZAKON, A O TOME NIKO ŽIVI NE PIŠE!

printscreen

Tenis

BIVŠI ZVEZDIN AS GRMI! NADAL JE PREKRŠIO ZAKON, A O TOME NIKO ŽIVI NE PIŠE!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković tvrdi da je Novak Đoković žrtva političke igre u Australiji i da mu se iz tog razloga sve ovo dešava! On kaže niko ne piše o tome da je Rafael Nadal prekršio zakon

Ninković godinama unazad igra fudbal u Australiji, član je Sidneja, a u razgovoru za Kurir je poručio:

- Dosta tenisera je dobilo izuzeće na osnovu medicinske dokumentacije, a samo su Novaka zatvorili. Niko ne priča o tome, pošto ovde... Ako si australijski državljanin i nisi u zemlji, a imao si kovid u nekoj drugoj državi, ti ne možeš u narednih 14 dana da uđeš u Australiju. To važi za australijske, ali i sve ostale - poručuje Ninković i dodaje:

Foto: printscreen

 

- Niko nije postavio pitanje... Sećam se da je Nadal objavio da je zaražen 20. decembra... I ušao je 30. ili 31. decembra u Australiju. Nije prošlo dve nedelje!!! O tome niko živ ne piše u Australiji, niti neko želi da postavi to pitanje. Kako se to desilo? I ovo govori da su oni znali od početka šta žele, odnosno da su pikirali Novaka.

Foto: Starsportphoto©

 

Inaće, Nadal osvojio turnir u Melburnu bez izgubljenog seta, a jedan je od onih igrača koji nije želeo da komentariše torturu kroz koju prolazi Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Da li postoji jos jedna Nadal ? Jer za jednog znam-o da je vec dao svoj komentar-komentarisao situaciji u kojoj se nasao Novak Djokovic i da zbog toga nije bas najbolje prosao od javnosti u vlastitoj zemlji. U ostalom i 'Informer' je o tome izvjestavao. Zato cudi ova konstatacija na kraju teksta kako neki Nadal ne zeli komentaristi ovu situaciju. Mene zanima koji je to Nadal ?

Zoran

pre 2 godine

Niko ne piše o tome, zato što su iz anglo saksonskog saveza pristrasni i podlo licemerni. Jedino tako mogu njihovi ljubimci da osvajaju titule.

Rale

pre 2 godine

Nadal je veliki licemer i vrlo neiskren čovek. Želi po svaku cenu da bude GOAT a svestan je da nema nikakve šanse za to jer je Đoković daleko bolji i uspešniji igrač od njega, Odavno mi je jasan i ne podnosim ga nikako. Federer mi drag jer je vrlo iskren i gospodin čovek. Ali, niko mi nije draži od našeg Đokovića.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija