• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

08:41

MUP AUSTRALIJE JE ZA SVE KRIV! Odbio je legitiman zahtev, pa je usledila TIRANIJA nad Novakom

tanug/ap

Tenis

MUP AUSTRALIJE JE ZA SVE KRIV! Odbio je legitiman zahtev, pa je usledila TIRANIJA nad Novakom

Podeli vest

Novak Đoković već danima proživljava dramu u Melburnu, a sve je moglo da bude preskočeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova prihvatilo zahtev koji je poslao Tenis Australija

Australijski mediji došli su do saznanja da je Tenis Australija odavno apelovao na Ministarstvo untrašnjih poslova da proveri vizu svih tenisera koji u Melburn stižu sa medicinskim izuzećem, kako bi se izbeglo ovo što se događa Novaku Đokoviću.

Međutim, taj zahtev je odbijen.

Pregledali smo vaš zahtev sa relevantnim zvaničnicima u odseku i kolegama iz odseka Ministarstva unutrašnjih poslova i Australijske pogranične službe.Putnici koji ne mogu da budu vakcinisani iz medicinskih razloga moraju da obezbede medicinski dokaz koji dokazuje da nisu u mogućnosti da budu vakcinisani protiv kovida 19 iz medicinskih razloga - piše u mejlu koji je Zdravstveni odasek uputio na adresu Tenis Australija još 17. novembra.

U dopisu za Tenis Australija navedeno je da na njihov zahtev ne može biti pozitivnog odgovora.

Ministarstvo zdravlja i Unutrašnjih poslova nisu u mogućnosti da obezbede pregled sertifikata. Oni se proveravaju prilikom čekiranja. Svi putnici koji žele da se smatraju potpuno vakcinisanima, u svurhu putovanja, moraju da obezbede vakcinalni sertifikat koji ispunjava navedene zahteve. Putnici moraju da obezbede da je njihov sertifikat saglasan sa tim - navodi se u dopisu.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija