• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

13:08

BEZOBRAZNO DO KOSKE! Vlada Australije preti! Ako Novak pobedi na sudu, opet ćemo ga STRPATI U PRITVOR

Ilustracija

Tenis

BEZOBRAZNO DO KOSKE! Vlada Australije preti! Ako Novak pobedi na sudu, opet ćemo ga STRPATI U PRITVOR

Podeli vest

Suđenje Novaku Đokoviću u Melburnu zakazano je za poenedeljak u 10 časova po lokalnom vremenu, što je ponoć po srednjeevropskom

Pravni tim najboljeg tenisera sveta je uložio žalbu na odluku o deportaciji, a sada je Vlada Australije objavila odgovor na 13 strana

 

Od svega, u nastavku pročitajte dve najbitnije stavke.

Ne postoji jasno pravilo niti sigurnost da stranac može da uđe u Australiju. Postoje kriterijumi po kojima mi to odobravamo i imamo svoje razloge da odbijemo vizu. Niko nije dao sigurnost osobi da će joj medicinsko izuzeće biti prihvaćeno.

Naredna je verovatno najvažnija, ali i najbezobraznija moguća.

Ako sud donese odluku da se optuženi pusti iz karantina na slobodu, mi i dalje možemo da ga stavimo u pritvor, bez obzira na odluku suda. Odluka suda da bude pušten na slobodu, ne garantuje da ga vlasti Komonvelta neće opet privesti.

 

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VOJIN

pre 2 godine

COMMONWEALTHпут од ДУ..ТА до ГЛАВЕ је дууууг код ОСТРВСКИХ земаља !!! ВОДА их окружује, али иста има ДИГИТАЛНИ МЕМОРИЈСКИ ЗАПИС !!! АБОРЏИНИ им могу објаснити.

Perica

pre 2 godine

E pa ovoga puta je Šešelj bio u pravu. Strpati ambasadora u pritvor pa neka se puše!

Tomislav

pre 2 godine

Ako možete da ga uhapsite i posle oslobađajuće presude, onda i mi možemo da vam pohapsimo kompletno osoblje ambasade u Beogradu. Pa, izvolte!

Lala

pre 2 godine

Sve namesteno , smosljeno , providno , jeftino , fuj !!!

Fikus

pre 2 godine

ŽIVELA DEMOKRATIJA, POŠTOVANJE LJUDSKIH PRAVA ... PRAVNA DRŽAVA, ŠTA TO BEŠE?

Milan

pre 2 godine

Од фашистичких говнара се све може очекивати.

ratko

pre 2 godine

ma vi ste obican sljam gospodo ,jednom sljam zauvek sljam ,tako ste i naselili Australuiju . Kriminalci i Prostitutke,pobili starosedeoce ,po ugledu na ameriku,bravo . dno dna,nize nema

Marina

pre 2 godine

Njima je jedino bitno da bude utamničen do kraja AO Banditi bez premca Prevazišli su sami sebe

Zoran

pre 2 godine

Australija nije ono što je bila, sad je postala fašistička!

Pera

pre 2 godine

Skot Morison je skot prve vrste. Sada komonvelt može da priča priče o samostalnom pravosudju u Australiji. Skot je iznad toga, on je glavni sudija i glavni egzekutor. Koliko god da je jak, umreće vrlo brzo. A ti Nole put pod noge i nikada više ne idi u Australiju, smrdećeš kako oni smrde.

Zoran

pre 2 godine

Australijska vlada samo tako može da spreči Novaka da osvoji taj njihov turnir! To su ljubomorne ljige!

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija