• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

10:54

URADIO JE SVE ŠTO MU JE ZAHTEVANO! Australijski advokat veruje da će Novak pobediti na sudu

Tenis

URADIO JE SVE ŠTO MU JE ZAHTEVANO! Australijski advokat veruje da će Novak pobediti na sudu

Podeli vest

Jedan od najboljih australijskih advokata Dejvid Galbali smatra da će Novak Đoković odneti pobedu na sudu

Galbali veruje da je Novak potpuno "čist".

Njegov argument je jednostavan. Radi se o tome da je uradio sve što je zahtevano da učini, kako bi mu viza bila garantovana. I ta viza je izdata u saglasnosti sa svim onim što je poslao prilikom aplikacije i trebalo je dozvoliti mu da ostane ovde. On je potrošio novac dolazeći ovamo i otuda bi mu trebalo dozvoliti da ostane i igra turnir - rekao je Galbali za "Kanal 9".

Suđenje se bliži, a samim tim i konačna odluka.

Sud će razmotriti sve činjenice. Ja gledam šta zakon kaže. Ne mogu da promenim zakon niti da pretpostavim kakvo će biti viđenje sudije, ali jedna od glavnih stvari koja mu ide u prilog je da se ponašao na svoju štetu. Sud bi to mogao da uzme u obzir i garantuje izuzeće. Sudu bi moglo da bude teško da uradi, ali na to bi mogli da utiču razlozi koje on ima u ovoj situaciji što bi mu omogućilo da ostane. Glavni je to što je verovao da radi sve što mu je rečeno od strane vlade da uradi. Čini se da je ovo sve bila velika greška australijskih vlasti.

Imao je jasan zaključak.

- Mislim da su svakako najodgovornije za ovo što se dešava australijske federalne vlasti - podvukao je Galbali.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija