• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

09:30

PROŠLE GODINE PRIMIO MITO?! (Ne)Čovek koji je ukinuo vizu Novaku PUSTIO poznatog režisera u zemlju iako su granice bile ZATVORENE

sport

Tenis

PROŠLE GODINE PRIMIO MITO?! (Ne)Čovek koji je ukinuo vizu Novaku PUSTIO poznatog režisera u zemlju iako su granice bile ZATVORENE

Podeli vest

Glavni čovek u graničnoj policiju Australije, odnosno komesar za bezbednost, Majkl Outram je pravi skandal majstor

U subotu je isplivalo da je Outram čovek koji je blokirao Novaka Đokovića da uđe u Australiju, a sada se pojavila neverovatna informacija.

Naime, pre manje od godinu dana, tačnije u martu 2021. je Outram napravio još veći skandal nego sada.

Tada su granice Australije bile totalno zatvorene za sve, a on je odlučio da u zemlju pusti režisera Dilana Efrona, brata poznatijeg Zeka.

Outram je zbog toga bio na udaru građana i ispitivanju MUP-a, a maltene cela Australija je tvrdila da je primio mito.

Majkl Outram je objasnio da je dao dozvolu Dilanu Efronu zato što je bi snimanje njegove serije donelo finansijsku dobit Australiji. Procenjeno je da bi tako uneo oko dva miliona dolara u lokalnu filmsku industriju - pisali su tada australijski mediji.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija