• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2022

23:02

OTKRIVENO! OVAJ čovek je MUČIO NOVAKA!

sport

Tenis

OTKRIVENO! OVAJ čovek je MUČIO NOVAKA!

Podeli vest

Napokon je istina izašla na videlo! Sada je obelodanjeno ko je najzaslužniji za torturu nad najboljim teniserom sveta

Zbog njega je poništena viza Novaku Đokoviću za ulazak u Australiju i nastup na prvom Grend slemu u sezoni, pre nego što je podneo žalbu.

Reč je o Majklu Outramu, komesaru australijskih graničnih snaga! On  jeodlikovani policajac i šef odeljenja za carinu i migraciju, tamošnjoj javnosti poznat i pod nadimkom "Super agent".

Foto: sport

 

Od 2018. godine, je na toj poziciji a ostaće upamćen kao čovek koji je je blokirao Novaka Đokovića, jednog od najvećih sportista svih vremena. Tamošnji mediji navode da je Outram ima poslednju reč da odbije Novaku ulazak u Australiju.

Foto: Ilustracija

 

On je već saopštio da se razmatra deportacija Đokovića, uz zabranu za ulazak u Australiju u narende tri godine! On želi da srpski teniser bude pravi primer kako se njegovi zvaničnici "drže zakona".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 2 godine

Verovatno je otac ovog policajca čovek koji se slikao pored Aboridžina u lancima negde u "demokratskoj" Australiji . Kao da je bilo juče !

Kaya

pre 2 godine

Polako ... Sve se vraca, sve se placa i na svakog dodje red.. Mi prastamo, a Bog nek sudi.. Nole, bio si, jesi i bices broj 1.. Pretoči nepravdu u snagu,a snagu u volju i gazi na svakom narednom turniru.. Bez da imas empatije.. I vodi racuna kome ces otvarati vrata raja kad im tvoja materijalna sredstva zatrebaju.. Ti njih hlebom, a oni tebe kamenom.. Nece moci vise.. Budi jak, najjaci.. Podrska tvojima, tebi, a njima ne bih bila u koži. . Verujem u Bozju pravdu, ponekad spiru, ali, svakako dostižnu..

Maja

pre 2 godine

Treba ga suspendovati pod obavezno. Ne sme proći nekažnjeno zbog katastrofalnog tretmana prema našem najboljem teniseru na svetu Novaku! Čovek je očigledno kompleksaš, a ni mito mu nije stran.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija