• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

15:38

DIJANA ĐOKOVIĆ ZAVAPILA! Noletu ne daju čak ni da jede tri puta dnevno! Ono nisu uslovi ni za zatvor

Starsportphoto

Tenis

DIJANA ĐOKOVIĆ ZAVAPILA! Noletu ne daju čak ni da jede tri puta dnevno! Ono nisu uslovi ni za zatvor

Podeli vest

Majka Novaka Đokovića, Dijana, otkrila je jezvu istinu iz migrantskog hotela u kom joj boravi sin u Melburnu

Ispred Skupštine je počelo novo okupljanje u znak podrške Novaku Đokoviću, a prisutnima se obratila njegova majka Dijana.

Novak ima samo ručak i večeru, nema doručak. To nisu ljudski i humani uslovi. To mi je Novak lično rekao. Tamo nisu uslovi ni za zatvor - rekla je okupljenima majka Đoković.

Nastavila je u istom ritmu.

Pričam vam šta mi je on rekao. I u zatvoru imaju tri obroka dnevno i da izađu napolje. Nema ni prozor normalan, da gleda na park, nego gleda u zid. To nisu humani uslovi. Hvala svima na svetu, u Melburnu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, hvala svima. Idemo dalje, nadam se da ćemo pobediti - dodala je Dijana.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gazda Jezda

pre 2 godine

Država Australija je pogrešila u slučaju Novak, ali laž da nema šta da jede, te lažne formulacije: pritvor, zatvor, hotel, migranski hostel, i dr. gluposti. Novačina se mogao odmah vratiti u Srbiju, da je htio, ali nije, te snosi dio krivnje. Također, kad pogledate sobe hotela, krevete, 95% Srba nema takve uvjete, a nema skupova od političara, sportaša, pa i samog Novaka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija