• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2022

22:52

BIVŠI TENISER PROLUPAO! Ako Nadal osvoji Australijan open, biće GOAT

Tanjug/AP

Tenis

BIVŠI TENISER PROLUPAO! Ako Nadal osvoji Australijan open, biće GOAT

Podeli vest

Bivši španski teniser David Ferer smatra da će Rafael Nadal, u slučaju osvajanja Australijan opena, biti najveći igrač ikada koji se bavio "belim sportom"

Ukoliko do toga dođe, Nadal će sa 21 grend slem titulom iza sebe ostaviti Novaka Đokovića i Rodžera Federera koji imaju po 20 pehara sa najvećih turnira.

- Ako Rafa pobedi u nedelju, debata oko najboljeg igrača u istorji će biti završena. Ako ga Đoković ne prestigne na kraju, Nadal će biti najbolji svih vremena - rekao je Ferer za "El Larguero".

 

Čak i da "Bik sa Majorke" osvoji trofej u Melburnu, grend slem titule će biti jedina kateogrija u kojoj je bolji od Novaka.

Podsetimo, Đoković je rekorder u mnogim drugim kategorijama, kao što su Masters titule ili nedelje provedene na prvom mestu ATP liste, a povrh svega ima i bolji međusobni skor od Nadala i Federera. Prema tome, ovakve tvrdnje nekada trećeg tenisera sveta nisu baš objektivne.

Finale Australijan opena između Rafaela Nadala i Danila Medvedeva igra se u nedelju od 9 časova i 30 minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija