• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

07:06

FRANCUSKI AS PORUČIO: Biće zanimljivo videti ĐOKOVIĆEVU REAKCIJU! On je navikao da se BORI PROTIV PUBLIKE!

Reuters

Tenis

FRANCUSKI AS PORUČIO: Biće zanimljivo videti ĐOKOVIĆEVU REAKCIJU! On je navikao da se BORI PROTIV PUBLIKE!

Podeli vest

Teniser koji je nekada pripadao samom kremu svetskog tenisa, Rišar Gaske, smatra da Novak Đoković neće tako lako zaboraviti agoniju koju je prošao u Australiji

Zbog sramne odluke političara u Australiji, Novak Đoković nije nastupio u Melburnu, a još uvek u ovoj godini nije odigrao nijedan meč!

Foto: AP/Adam Hunger

 

Francuski teniser  Rišar Gaske je ne tako davno u Monpeljeu stigao do četvrtfinala, a prokomentarisao je sve što se desilo Novaku i istakao da veruje da će sve što se desilo imati posledice po karijeru prvog reketa sveta!

- Mislim da je to što se desilo u Australiji bilo veoma teško za Đokovića. Biće otuda vrlo interesantno videti kako će se vratiti takmičenju u Dubaiju - poručio je Francuz.

Foto: AP/Vincent Thian

 

Gaske nije siguran da će Novak biti kadar da uzvrati udarac...

- Neko može da pomisli da će mu sve to povećati motivaciju, ali ovo je nešto drugačije. Navikao je da se bori protiv publike, koja je obično protiv njega, da se bori sa rivalom, ponekad i protiv samog sebe. Ipak, ovo mora da je bilo mnogo teže za njega. Ovo predstavlja drugačiji pritisak. Ipak, on je jedan od najjačih igrača mentalno, ko zna, možda će ga to stvarno motivisati još više- zaključio je Gaske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija