• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

11:39

HRVAT NIJE REŠENJE ZA ĐOKOVIĆA! Novaku je potreban neko da radi "prljav" posao, novi Vajda!

reuters

Tenis

HRVAT NIJE REŠENJE ZA ĐOKOVIĆA! Novaku je potreban neko da radi "prljav" posao, novi Vajda!

Podeli vest

Španac Aleks Koreča pričao je o Novaku Đokoviću i raskid saradnje sa dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom

Trenutno je u timu našeg tenisera Goran Ivanišević. Ipak, Koreča smatra da je osvajaču 20 grend slem titula potreban trener poput Vajde. 

- Najboljim igračima treba neki odličan bivši igrač koji poznaje sve savršeno, koji zna kako izgledaju stvari na terenu. Treba im neko kome veruju, neko ko radi taj "prljav" posao da se tako izrazim. Marijan je bio baš to, bivši igrač koji sve poznaje dobro -  rekao je Koreča, ne smatda da je Goran Ivanišević pravo rešenje.

Koreča, inače konsultant Eurosporta smatra da Đoković mora pažljivo da donese odluku. Vajda je znao kako da smiri Đokovića tokom meča, da ga motiviše, znao je tačno u kom momentu kako de reaguje.

Foto: reuters

Aleks Koreča traži trenera Novaku Đokoviću

- Možda su Novaku bile potrebne neke nove stvari ili je možda Vajda primetio da mu treba odmor, da treba da misli na porodicu i na sebe. Novaku je potreban neko da bude njegova desna ruka ruka. To je ono što je Marijan radio. Ako se Novak iznervira na terenu, Vajda je znao kako da odreaguje u tom momentu. Možda taj neko novi reaguje drugačije i tako samo dodatno iznervira Đokovića. Zbog toga treba da zna tačno šta želi od novog trenera i kakav profil trenera mu je potreban, u suprotnom će stalno da ga poredi sa Vajdom.

Španac veruje da Srbin ima još nekoliko godina pred sobom i da je neophodno da na tom putu pronađe pravo rešenje.

- Po meni Novak ima još tri, četiri godine na vrhunskom nivou. Biće mi zanimljivo da vidim koga će da izabere, to je veoma važna odluka za njega - zaključio je Koreča.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veljke

pre 2 godine

Svi znaju bolje od samog Novaka sta je za njega najbolje???? Kako osvoji ovolike rofeje i osta ovoliko dugo na prvom mestu nije mi jasno???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija