• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

17.03.2022

17:29

POMIRILI SE NADAL I KIRJOS! Nije on loš momak...

Tenis

POMIRILI SE NADAL I KIRJOS! Nije on loš momak...

Podeli vest

Rafale Nadal i Nik Kirgijos sastaju u četvrtak od 23 sat u četvrtfinalu teniskog mastersa u Majamiju

Od ranije je poznato da su njih dvojica imali dosta nesporazuma i sukoba, pre svega zbog Nikovih ispada u medijima, gde je umeo mnogima da zadaje udarce ispod pojasa, posebno Novaku Đokoviću.

Zbog toga je stekao status lošeg momka, za koji on previše ne mari. Ipak izgleda da su se posle duže vremena vatre malo utišale, pre svega zbog Nadalovog dobrog temperamenta, koji je u svetu tenisa poznat kao miran i povučen momak.

Foto: Tanjug

 

 

- Nikada nisam imao ništa protiv Nika. Ponekad je radio stvari koje nisu ispravne, ali to je sve. Već neko vreme imamo dobar odnos. Ne gledam ga kao neprijatelja ili lošeg momka. Ponekad se neke stvari dogode na terenu, ali ja sam od onih momaka koji brzo zaboravljaju sve. Ne volim probleme, pokušavam da sa svima imam korektan odnos jer je život tako mnogo srećniji- izjavio je španski teniser.

Kirijos polako podiže formu i postaje onaj stari. Ono što bi "biku sa Majorke" trebalo da predstavlja veliki problem pored igre protivnika je i povreda stopala.

- Volim da igram ovde. Moje stopalo se za sada drži dobro, ali je istina da me ponekad zaboli i tokom meča. Teško je to kriti, ali nije ništa novo. Neki dani su bolji, neki lošiji, ali da sam pre tri meseca morao da potpišem da će mi biti gore sada nego što jeste, uradio bih to bez sumnje - rekao je Nadal.

Foto: Tanjug/AP

 

Nadal nema nijedan poraz od starta sezone, 18 uzastopnih pobeda su impozantan uspeh.

- Imam nezaboravan start sezone, to je nešto što nisam mogao ni da zamislim pre dva ili tri meseca. Dešavaju se stvari koje je teško objasniti, ali meni ide dobro. U tenisu se ne radi o tome koliko turnira, već koliko mečeva odigrate. Idem nedelju po nedelju. Moj cilj je da igram na svakom planiranom turniru, ali sam otvoren za promenu odluka kao što je bio slučaj sa Majamijem. To nisam planirao, a moj kalendar na šljaci će biti kao i obično -  dodao je Rafa.

Pobednik ovog duela ićiće na boljeg iz meča Karlosa Alkaraza i Kamerona Norija. Njihov duel zakazan je u petak dva sata nakon ponoći.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija