• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2022

12:29

NOVAKU SE ČISTI PUT! On je odustao, više nije pretnja!

AP PHOTO

Tenis

NOVAKU SE ČISTI PUT! On je odustao, više nije pretnja!

Podeli vest

Jedan od najboljih tenisera na svetu Italijan Mateo Beretini neće igrati na tri predstojeća masters turnira

Mateo Beretini nedavno je imao manji operativni zahvat na zglobu desne šake, ali su svi očekivali da će biti spreman za nastavak sezone.

Italijan će ipak propustiti Monte Karlo, koji startuje desetog aprila, pa će put do eventulane titulu Novaku Đokoviću biti lakši.

Italijan je na društvenim mrežama objavio da su ga lekari savetovali da ne učestvuje na mastersu u Monte Karlu.

- Slušajući savete medicinskih eksperata, odlučio sam da je ključno da ne pritiskam sebe i svoj proces oporavka. Zato smo rešili da se povučem iz Monte Karla, Madrida i Rima, da bismo osigurali da dobijem dovoljno vremena kako bih se vratio na svom najvišem nivou - rekao je Beretini.

Foto: reuters

Mateo Beretini

Odranije je poznato da u Monte Karlu neće biti Danila Medvedeva, koji je operisao bruh, i Rafaela Nadala, koji je polomio rebro tokom mastersa u Indijan Velsu.

Povlačenje sa ovih turnira, posebno sa mastersa u Rimu je ekstremno teška odluka, ali je prava jer moram da osiguram da narednih mnogo godina mogu da se takmičim za najveće trofeje i na svom najvišem nivou. Hvala svima na podršci, moj proces oporavka traje i radujem se da se uskoro vidimo na terenu - poručio je Beretini.

Novaku Đoković će masters u Monte Karlu biti tek drugi turnir ove sezone, igrao je u Dubaiju kada je eliminisan posle trećem meča, poražen je od Jiržija Veselog.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija