• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

10:53

ŠOKANTNO PRIZNANJE AMERIKANKE: Zlostavljana sam, imala sam najmanje 30 incidenata...

Tenis

ŠOKANTNO PRIZNANJE AMERIKANKE: Zlostavljana sam, imala sam najmanje 30 incidenata...

Podeli vest

Bivša američka teniseka Andrea Jeger šokirala je sve priznanjem da je tokom karijere se..ualno uznemiravana najmanje 30 puta

Andrea Jeger sada ima 57 godina, tenis je napustila zbog hronične povrede ramena, nakon što je čak sedam puta je išla na operaciju.

Bila je druga igračica sveta, igrala je finale Rolan Garosa i Vimbldona, ali je oba puta izgubila od Martine Navratilove.

- Imala sam najmanje 30 incidenata sa jednim određenim članom VTA osoblja. Bili su to fizički pokušaji u svlačionici na početku moje karijere. Ta konkretna radnica imala je veliki problem da drži ruke uz sebe - rekla je Andrea za "Independent".

Postala je "sestra Andrea" nakon što je pristupila Anglikanskom redu propovednika. Kaže da se nije radilo smao o jednoj osobi.

- Išla sam sa njom i njenom devojkom kolima. Kad smo stigli do mog stana, ispratila me je do vrata i probala je nešto da uradi, htela je da me poljubi. BIlo mi je toliko mučno, pokušavala sam da ne povratim da me tata ne vidi.

Amerikanka kaže da se žalila  VTA, ali da nisu uradili ništa.

- Svaki put su mi pretili da će neko biti povređen. Rekli su da će, ako kažem još jednu reč o tome, povući stipendiju moje sestre sa Stenforda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija