• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2022

14:30

NEOČEKIVAN POTEZ AMERIKANCA! Navikli smo na pljuje Đokovića, a ovim potezom je sve frapirao!

reuters

Tenis

NEOČEKIVAN POTEZ AMERIKANCA! Navikli smo na pljuje Đokovića, a ovim potezom je sve frapirao!

Podeli vest

Australijancu su ukinule odredbu kojom se traži obavezna vakcinacija stranaca pri dolasku, pa će Novak Đoković moći da se takmiči na Australijan openu

Posle ove odluke Australijanaca, koji su imali možda i najrigoroznije korona mere, mnogi čekaju potez Amerike.  Pitanje je da li će Novak Đoković igrati na Ju Es openu, jer ne može da uđe u SAD pošto nije vakcinisan.

Oglasio se čak i američki novinar Ben Rotenberg, koji se zapitao da li je momenat da i SAD sklone zabranu ulaska za strance koji nisu vakcinisani. U tom slučaju Novak bi mogao da učestvuje na Ju Es openu. Neočekivan komentar Bena, s obzirom na to da smo navikli da kritikuje i provocira najboljeg srpskog tenisera,posebno kada  se radi o vakcinacija protiv korona virusa.

Rotenberg smatra da je potez Australije veliki podsticaj za nade Đokovića da će učestvovati na Australijan Openu, iako je nakon deportacije dobio tri godine zabrane ulaska u Australiju. 

 

 

 

Novak Đoković odmeriće snage sa 104. teniserom sveta Timom van Rajthovenom u osmini finala (oko 18.00, RTS 1, SK 1) jedinog grend slema na travi.

Duel najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i Holađanina Tima Van Rajthovena možete da gledate na RTS 1 i na Sportklub 1 kanalima. Ako pobedi Novak Đoković će u narednom kolu igrati sa boljim iz meča Janik Siner - Karlos Alkaraz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zdenko

pre 1 godinu

Imaliko da veruje tom Benu? Licemeri iskompleksirani.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija