• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

15:32 >> 15:37

NOVAK UVELIČAO FEŠTU U VISOKOM! I kad se ne takmiči Đoković POBEĐUJE! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Tenis

NOVAK UVELIČAO FEŠTU U VISOKOM! I kad se ne takmiči Đoković POBEĐUJE! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uveličao je otvaranje teniskih terena u Visokom i po prvi put, u istom danu, odigrao tri singl meča i jedan dubl

Fešta, druženje, zabavljanje publike i efektni potezi, obeležili su Noletovo gostovanje kod čuvenih bosanskih Piramida, pa je rezultat bio u drugom planu. Ipak, poznat kao neko ko nikada ne gubi, Nole je slavio u singlu čak tri puta, dok je dubl izgubio.

Spektakl je počeo duelom protiv Aldina Šetkića sa kojim je Nole igrao tri gema i izgubio rezultatom 1:2, pa je na njegovo mesto uskočio Aljaž Bedene.

Sa Slovencem je Đoković bio uspešniji i izjednačio rezultat protiv ostatka sveta na 4:4, a na teren je potom kročio Ivan Dodig.

Borio se Novak protiv „ostatka sveta“ kako su nazvali ekipu Dodig, Bedene, Šetkić i uspeo da slavi, uz pomoć mališana koje je poslao na teren sa ukupnih 7:5.

Foto: Peđa Milosavljević

Novak Đoković slavi pobedu

Atmosfera u Visokom je bila sjajna, a Đoković se trudio da maksimalno zabavi publiku imitirajući svoje najveće teniske asove poput Rafaela Nadala.

Na red su došli dublovi u kojima je Novak takođe pokazao sjajno raspoloženje i činio sve da animira prisutne gledaoce, koji su svaki njegov potez ili imitaciju nagrađivali aplauzima.

Nema šta, srpski as je po ko zna koji put pokazao da je uvek spreman svima da izađe u susret i bude centralna figura velikog spektakla, pošto je najveći magnet za publiku. Gde god da se pojavi.

Jedan jedini - Novak Đoković.

Dobar dan, dobrodošli na prenos uživo otvaranja teniskih terena u Visokom i meča Đokovića i Šektića.

TOK MEČA

ĐOKOVIĆ/ŠETKIĆ - DODIG/BEDENE 3:4

Kraj Dodig i Bedene su pobedili.

Sada su akteri prepustili svoja mesta gledaocima, pa su se na terenu pojavili mešoviti dublovi.

Posle osvojenog gema Ivana i Aljaža, Novak i Aldin su uzvratili istom merom. Sada se dogovaraju ko će otići "po burek", pošto je Srbin poslao Slovenca po isti, nadmudrivši ga prilikom poentiranja

2:2 - Izjednačili su Nole i Šetkić, posle vraćenog brejka, uspeli su da poentiraju na svoj servis.

Na tribinama je i Hanka Paldum, koja nije propustila priliku da na delu vidi najboljeg srpskog tenisera.

Foto: Peđa Milosavljević

Hanka Paldum

0:2 - Brejk za Bedenea i Dodiga, ali to ne remeti sjajnu atmosferu na terenu, Novak ne skida osmeh sa lica.

0:1 - Dobija hrvatsko/slovenački dubl prvi gem u ovom meču.

Srpski as je na kraju dobio duele u singlovima. Sada su na redu dublovi. Igraće Novak Đoković i Aldin Šetkić protiv Ivana Dodiga i Aljaža Bedenea.

NOVAK ĐOKOVIĆ - IVAN DODIG 7:5

Foto: Peđa Milosavljević

 

7:5 - Novak Đoković je najpre imitirao Ivaniševića na servisu, ali se vratio potom svom stilu i poslao lopticu u mrežu (40:30), a onda je Dodig promašio i u aut poslao lopticu, za slavlje Noletovog tima.

Novi poen za Đokovićev tim, slavi se u stilu braće Brajan, Bobija i Majka, Nole diže mališana na rukama od sreće! 30:0.

Isto je učinio i Dodig, tako da se sada deca bore pred krcatim tribinama novog teniskog kompleksa. Novakova ekipa je osvojila poen 15:0.

6:5 - BREJK! Novak je na svoje mesto pustio jednog mališana iz svog tima, koji se odlično pokazao na mreži i fenomenalnim poenom doneo poen njegovoj ekipi! Sada Đokovićev tim servira za pobedu u singlu!

Foto: Peđa Milosavljević

 

5:5 - Ne prepušta ništa slučaju osvajač Vimbldona i ekspresno stiže do izjednačenja.

Promena, sada Semir Osmanagić igra umesto Đokovića, publika je u transu. Kratko je trajala zabava, jer je domaćin spektakla poslao lopticu u mrežu i, za svaki slučaj, vratio reket Novaku.

Foto: Peđa Milosavljević

Semir Osmanagić i Novak Đoković

4:5 - Za ostanak u setu serviraće Nole, jedan od najboljih dubl igrača sveta je srpskom asu prepustio samo jedan poen u ovom gemu.

NOVAK ĐOKOVIĆ - ALJAŽ BEDENE 4:4

4:4 - Brzi gem za Đokovića koji je izjednačio i ispratio Bedenea sa terena, a na njegovom mestu je sada Ivan Dodig.

Sjajan potez Novaka, udarcem kroz noge je poentirao.

Foto: Peđa Milosavljević

Našao je vreme srpski as i da porazgovora sa sudijom

3:4 - Egzibicija Noleta i Aljaža na mreži, razmenjivali su udarce lopticom, sve dok jedan nije pogrešio, a to je nažalost bio Đoković.

3:3 - Uspela je reakcija sa pomoćnicima Novaka i srpski as brzo stiže do trećeg gema protiv "strašnog trija".

Sada Nole reaguje i izvodi pomoćnike na teren. Mališani su priskočili srpskom asu u pomoć i Đoković im deli savete. Prvo kako da ga hlade peškirom, pa dodaju mu vodu da se osveži... Fešta u Visokom.

2:3 - Sjajan potez Bedenea, koji je iz nemoguće situacije poentirao i osvojio treći gem za "ostatak sveta", kako se zove njegova ekipa.

Foto: Peđa Milosavljević

Nole u akciji

Servis ispod ruke Bedenea, nije iznenadio Novaka, koji je lagano rešio to i izjednačio na 15:15, a onda poslao lopticu u mrežu i Slovenac opet vodi 30:15.

2:2 - Đoković je brzo stigao do drugog gema, ali sada protiv novog rivala. Podsetimo, Slovenac je 259. na ATP listi.

Jedan od navijača prekinuo je meč da bi se slikao sa Novakom, pa mu je Đoković izašao u susret.

NOVAK ĐOKOVIĆ - ALDIN ŠETKIĆ 1:2

1:2 - Dolazi Šektić do novog poena posle "velike borbe" i dobija "meč". Sada je na njegovo mesto "uskočio Aljaž Bedene. U međuvremenu, Novak je imitacijom "skinuo" i svog nekadašnjeg trenera Borisa Bekera i Ruskinju Mariju Šarapovu.

1:1 - Izjednačava Nole. U prvom trenutku izgledalo je da je lopta u autu, ali se sudija u stolici ispravio i Đoković je rutinski stigao do izjednačenja.

Sjajna atmosfera u Visokom, Novak konstantno pravi šou. Najpre je imitirao servis Endija Rodika, a potom i velikog rivala Rafaela Nadala.

0:1 - Posle "đusa" prvi gem u meču uzima Šetkić, jer je ovaj duel revijalan, igra se skraćeno i nema prednosti posle 40:40.

Malo šale na startu, Novak je nasmejao publiku, veliki as, ali i zabavljač na terenu je prvi reket Srbije.

Meč je počeo.

16.15 - Đoković će prvo igrati meč sinlgova protiv svakog, Aljažom Bedeneom, Ivanom Dodinom i Aldinom Šektićem do devet gemova (protiv svakog po tri), a onda kao što je bilo planirano duel ublova u paru sa bosanskohercegovačkim teniserom Aldinom Šetkićem protiv Hrvata Ivana Dodiga i Slovenca Aljaža Bedenea.

16.09 - Pre meča Novak je otkrio šta ga vuče u Visoko, koje posećuje gotovo svake godine:

- Vioska energija, visoki entuzzijazam i dobro raspoloženje. Danas je poseban događaj za Visoko, BiH i ceo region. Promovišemo poruke, sporta, jedinstva, nadamo se da smo na pravom putu - rekao je Đoković pre izlaska ne teren.

16.07 - Uskoro očekujemo početak meča Novaka Đokovića.

15.53 - Poznati kantautor Goran Karan dao je svoje vikđenje o dolasku srpskog asa na otvaranje teniskog kompleksa u arheološko-turističkom parku "Ravne 2", kod takozvanih "bosanskih piramida".

- Ovo je jedna prekrasna stvar. Svi su tu, tri su sata popodne i opet su svi došli. Znači da su mikrosredina, politika i ekonomija odgovorili na dobri duh. A ovo što je Đoković došao to se ne može kupiti ni platiti. Najbolji svih vremena je našao vreme da dođe i skidam mu kapu. Došao je sa najboljim namerama i to probudi nešto lepo u sebi, samo treba srce poneti sa sobom i sve se može - rekao je Goran Karan o dolasku Novaka Đokovića.

15.51 - Novak je pre starta turnira u Visokom ručao u jednom restoranu, koji tradicionalno posećuje.

Foto: Informer

Novak ruča u jednom restoranu

15.48 - Ovo je Nino, kod koga su Novak i Jelena kupovali kristale koji štite od zračenja.

Foto: Informer

Nino se pohvalio sa fotografijom na kojoj su on i Novak Đoković

15.32 - Opsedali su navijači Novaka Đokovića, a naš as delio je autograme, fotografisao se sa fanovima, potom je igrao tenis sa Goranom Karanom.

Foto: Peđa Milosavljević

 

15.31 - Hazim Okanović, vlasnik je firme koja se bavi sakupljanjem lekovitog bilja, a za Informer je otkrio šta Novak Đoković kupuje kod njega kada poseti Visoko.

Foto: Peđa Milosavljević

 

-  Bavimo se sakupljanjem lekovitog bilja i pravljenjem preparata od lekovitog bilja. Na današnji dan 2020. godine Novak Đoković je prvi put posetio Ravne i tada smo se upoznali. Već je tri puita dolazio u Visoko i svaki put je bio u našoj prodavnici. Mi smo prepoznatljivi po prodaju lekovitih pečurki Novak je pokazao interesovanje za te stvari, pa je uzimao preparate od pečurki, kao i neke druge stvari - rekao je Hazim Okanović.

 

15.30 - Pratite uz Informer otvaranje teniskih terena u Visokom i meč Novaka Đokovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija