• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

18:11

REGION SE POKLONIO NOVAKU! Đoković imenovan za POČASNOG GRAĐANINA VISOKOG!

Informer

Tenis

REGION SE POKLONIO NOVAKU! Đoković imenovan za POČASNOG GRAĐANINA VISOKOG!

Podeli vest

Predsednik Teniskog saveza BiH Miodrag Marković zahvalio se Novaku Đokoviću što je prisustvom uveličao spektakl u Visokom i otvorio teniski kompleks u ovom gradu.

On se tom prilikom zahvalio i domaćinu Semiru Osmanagiću, koji je niz godina veliki prijatelj sa Đokovićem.

- Dragi Semire, Nole hvala vam puno što ste uradili puno, a posebno na dosadašnjoj saradnji. Neizmerno smo zahvalni za sve ono što činite za one koji treniraju. Nole nije samo da si najbolji svih vremena, nego si jedan od najvećih humanista i najveći promoter tenisa na ovim prostorima. U svoje i ime svih sam ti neizmerno zahvalan na svemu što si učinio za nas – rekao je predsednik TS BiH Miodrag Marković.

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić objavio je sjajnu informaciju:

- Grad Visoko i Gradsko veće je proglasilo Novaka Đokovića za počasnog građanina grada Visokog. Pored sportske priče koje pravi, ne samo da imamo goste iz regiona, nego iz SAD-a i Australije. Ne samo da je Visoko centar regiona, već je i centar sveta, zato se zahvaljujem Novaku od sveg srca – istakao je Ganić predavši Noletu prigodan poklon.

Đoković je dobio Zlatnu plaketu najboljeg sportiste sveta.

- Dragi Novače, Evropsko udruženje menadžera Sarajevo ima predstavnike u 77 evropskih država, sve do Amerike. Davor Poljak, nekadašnji šampion Bosne i Hercegovine u tenisu koji je zbog sporta otišao u Ameriku, naš je predstavnik tamo. Zemlje zapadnog Balkana ti se zahvaljuju što širiš pozitvnu energiju sa naših prostora širom sveta. Zato ti dajemo i zlatnu plaketu, najbolji si na svetu, ne samo u sportu, nego si dobar čovek. Zato se ponosimo tobom i kažemo, svetski, a naš - dodao je Pane Škrbić, predavši Zlatnu plaketu Noletu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija