• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

09:15

OPAAAA! FEDERER MAŠTA O PAMELI ANDERSON! Najpoželjnija plavuša zavela je i Rodžera! (FOTO)

reuters

Tenis

OPAAAA! FEDERER MAŠTA O PAMELI ANDERSON! Najpoželjnija plavuša zavela je i Rodžera! (FOTO)

Podeli vest

Rodžer Federer kao tinejdžer nije maštao samo o trofejima nego i o Pameli Anderson

Najbolji švajcarski teniser svih vremena, Rodžer Federer, nedavno je završio karijeru. Na Lejver kupu odigrao je poslednji meč i otišao u penziju, ako se ne predomisli kao Serena Vilijams.

Međutim, dok je navijača, Federer će biti u centru pažnje. Sada su Rodžerovi fanovi pronašli neverovatnu fotografiju Švajcarca iz mladosti, kada je imao samo 17 godina.

Federer se tada slikao u svojoj spavaćoj sobi, a mnoge je iznenadio. Prvo, bio je tada Federer ofarban u "plavo", a na zidu je imao izuzetno provokativnu fotografiju Pamele Anderson, koja mu je bila jedna od omiljenih glumica.

Ne samo to, pored Majkla Džordana koji je zauzimao najveći deo zida, vidi se i zastava Severne Makedonije!

 

 

 

- U snovima sam zamišljao da neću ni moći da govorim u ovom momentu. Toliko smo se svi zabavili u poslednjih 13 godina, moja porodica je bila tu. Svi su oni tu, supruga, koja me je toliko podržavala. Mogla je da me zaustavi pre mnogo vremena, ali me je terala da nastavim da igram. Stvarno si neverovatna, hvala ti. Stalno smo krivili moju mamu da je "kriva" za sve, ali hvala joj na svemu. Previše je ljudi kojima bih se zahvalio. Predivno veče, hvala svima - rekao je na oproštaju Rodžer Federer, ne skrivajući suze.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija