• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2023

07:00

POSTOJI ŠANSA! Evo kako Novak može da se vrati na prvo mesto posle Australijan Opena!

AP Photo/Kelly Barnes

Tenis

POSTOJI ŠANSA! Evo kako Novak može da se vrati na prvo mesto posle Australijan Opena!

Podeli vest

Novak Đoković dobrim igrama na startu sezone mogao da se vrati na prvo mesto na ATP listi

Novak Đoković je uspešno započeo novu sezonu na ATP turniru u Adelejdu, gde je savladao Konstanta Lestejna u prvom kolu takmičenja.

Sada ga čeka obračun sa Kventinom Halisom u noći između srede i četvrtka.

Ukoliko osvoji turnir, on će imati 5070 bodova i postoji solidna šansa da se ponovo domogne prve pozicije nakon Australijan Opena.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, zbog prošlogodišnje deportacije i onemogućavanja da igra na Australijan openu, Novak ove godine ne brani bodove, a potencijalnim osvjanjem trofej doćiće do 2000 bodova.

Trenutna razlka između Noleta i prvoplasiranog Alkaraza iznosi 1980 bodova, a ako Novak podigne pehar u Adelajdu to će se smanjiti, ali i dalje mu neće biti lako.

Foto: Tanjug

Karlos Alkaraz

Karlos Alakaraz u Melburnu brani samo 90 bodova, jer je prošle sezone ispao već u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australijan Opena.

Novakova šansa je da osvoji i Adelejd i Australijan open, a da Alkaraz ne prođe dalje od četvrte runde.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Šansu vreba i Kasper Rud, koji ne brani bodove sa Australijan opena, ali i Stefanos Cicipas koji je prošle godine ispao u polufinalu.

Biće svakako zanimljivo gledati našeg asa u pohodu na novu titulu, a nadamo se i brzom povratku na prvu poziciju ATP liste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

'Svedoci smo mnogih užasa' - Svetlanina ispovest: Videla sam kako muče mog strica, ostavljaju ga da se bori za život!
Politika

'Svedoci smo mnogih užasa' - Svetlanina ispovest: Videla sam kako muče mog strica, ostavljaju ga da se bori za život!

U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija „Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti“- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH. Nakon Dušanke Stanić i njena sestra Svetlana, koje je takođe bila zatvorena u koncetracionim logorima, svedočila je o svom iskustvu.

22.05.2024

17:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija