• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2023

10:47

EVO ŠTA ĆE BITI SA NOVAKOM POSLE MADRIDA! Mnogo toga zavisi od Španca!

epaimages

Tenis

EVO ŠTA ĆE BITI SA NOVAKOM POSLE MADRIDA! Mnogo toga zavisi od Španca!

Podeli vest

Započeo je 385. nedelju na krovu teniskog karavana Novak Đoković, a iako ne igra u Madridu, kada se četvrti masters turnir sezone završi biće na čelu ATP liste sa 6.775 poena.

Srpski teniser ne igra ove nedelje u Španiji, jer leči povredu lakta koja mu je pravila probleme na Srpska openu, ali uskoro sledi i Masters u Rimu.

Španski teniser Karlos Alkaraz, brani trofej osvojen prošle godine u Madridu, pa od toga zavisi koliko će mu Nole "bežati" nakon mastersa.

Mladi as koji je drugi reket planete u osmini finala igra duel protiv Aleksandera Zvereva, a ukoliko podigne trofej, imaće  6.770 bodova, što znači da bi pred dolazak u Rim  u najboljem slučaju mogao da ima svega pet poena zaostatka za Đokovićem.

Foto: printscreen

 

Poraz Španca u Madridu značio bi i veću razliku za Đokovića, a kolika bi bila, sve zavisi kada bi završio učešće.

Što se tiče trećeg mesta, Kasper Rud je već eliminisan i on ostaje na 5.165 poena. Stefanos Cicipas ima priliku da ga prestigne, ali i da se bori za treću poziciju, na kojoj je trenutno Danil Medvedev.

Ove godine Karlos Alkaraz, Novak Đoković i Refael Nadal nisu bili nijednom na istom turniru, a poslednji put su viđeni zajedno jesenas na Mastersu u Parizu.

Na poslednja dva grend slema bila su po dvojica, Novaka nije bilo na US Openu, a u Melburnu nije bilo Alkaraza i sada svi sa nestrpljenjem iščekuju Rolan Garos, u nadi da će sva trojica biti tamo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija