• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

16:51

NOVAK MI JE IDOL, ON JE MOJA INSPIRACIJA! Rune EMOTIVAN nakon velike POBEDE u Rimu!

reuters

Tenis

NOVAK MI JE IDOL, ON JE MOJA INSPIRACIJA! Rune EMOTIVAN nakon velike POBEDE u Rimu!

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune savladao je Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu.

Ne uspeva Novak Đoković da pronađe pravi ritam na šljaci. Nakon eliminacije u Monte Karlu i Banjaluci usledio je novi "šamar" za srpskog tenisera budući da ga je u četvrtfinalu Rima zaustavio Holger Rune. Mladi Danac slavio je sa 2:1, a nakon meča nikako nije uspevao da sakrije svoje oduševljenje zbog velike pobede. 

- Velika pobeda za mene, uspeo sam i prošle godine u Parizu, ali svaki put kada igram protiv Novaka je izazov. On je jedan od najboljih tenisera svih vremena, znao sam da moram da budem najbolja verzija sebe. To sam juče rekao i danas uspeo, ponosan sam na sebe  - rekao je Holger Rune nakon pobede nad Đokovićem.

Interesovalo je sve prisutne kako će se Danac suočiti sa pritiskom budući da je napravio ogroman podvig u Rimu. Rune je, inače, prvi teniser koji je na ovom Mastersu uspeo da savlada Đokovića u četvrtfinalu!

- Ostajem skroman, naravno. Znam da mogu da ostvarim mnogo toga, ali je potrebno da budem skroman. Ostavljam sve na terenu, nadam se da to ljudi prepoznaju. Čestitke za Novaka Đokovića, ja sam njegov veliki fan, on mi je velika inspiracija - dodao je Danac. 

Foto: reuters

Holger Rune izgubio je drugi set, ali je uspeo da slomi otpor Novaka Đokovića već na startu trećeg. Ipak, ističe da završiti meč nije bilo lako budući da je bio "u strahu" da se u srpskom teniseru ne probudi inat. 

- Nije bilo lako, znao sam ako Novak uđe u svoj "mod" biće jako teško. Opustio se, ali sam ostao hrabar, to je bilo važno. Nakon pauze zbog kiše sam nastavio u istom ritmu - jasan je bio Rune. 

Mladi Danac će u polufinalu Rima igrati protiv boljeg iz duela Kaspera Ruda i Fakunda Serundola. Taj duel na programu je danas, ali neće početi pre 20 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija