• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2023

14:48

LEPA ŠPANSKA TENISERKA FASCINIRANA NOVAKOM: On je zver, to je brutalno... Cicipas će eksplodirati od ljubomore! (FOTO)

EPA Images

Tenis

LEPA ŠPANSKA TENISERKA FASCINIRANA NOVAKOM: On je zver, to je brutalno... Cicipas će eksplodirati od ljubomore! (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnja druga teniserka sveta Paula Badosa nema dileme da je Novak Đoković najbolji teniser ikada.

Španska teniserka fascinirana je prvim teniserom sveta, koji je na minulom Rolan Garosu osvojio treći trofej i rekordni 23. grend slem u karijeri, pa su sada iza njega Rafael Nadal (22) i Rodžer Federer (20).

 

Foto: AP/Photo

Novak Đoković i Paula Badosa

Foto: EPA

Novak Đoković

- Ima sve. Mentalno je zver! Posle svega što se desilo, izašao je i takmičio se na taj način, bio je superioran na svakom turniru i to mi se čini kao ludost. Teniski je najkompletniji, a fizički se izuzetno čuvao. To je brutalno. U ovom trenutku ne može se reći ništa drugo osim toga da najbolji. Dokazao je to. Brojevi su brojevi - rekla je Badosa, inače devojka Stefanosa Cicipasa, koji bi mogao da bude ljubomoran na Novaka Đokovića posle ovih reči.

Foto: EPAIMAGES

Paula Badosa

Badosa je zbog povrede kičme propustila Rolan Garos, a priprema se za Vimbldon.

- Doktori su mi rekli da će pauza trajati osam nedelja minumum, a prošlo je pet. Ako budem igrala, neću biti na sto posto, ali dajem sve od sebe. Brzo se oporavljam, ali želim da budem u stanju da izađem na teren nedelju dana pre turnira, kako bih se spremila. Mentalno mi je teško jer nisam igrala ni Pariz ni Australiju -  kaže Badosa, trenutno 33. na svetu, a najbolji grend slem rezultat joj je četvrtfinale Rolan Garosa 2021. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija