• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

06:48

Voditeljku zanimala jedna stvar, ali Novak joj poručio: Jedem samo travu na Vimbldonu!

EPAIMAGES

Tenis

Voditeljku zanimala jedna stvar, ali Novak joj poručio: Jedem samo travu na Vimbldonu!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi igrač sveta Novak Đoković pobedio je u poslednjem pripremnom meču pred Vimbldon.

Srbin je na egzibiciji u Hurlingemu pobedio trenutno 10. tenisera sveta Frensisa Tijafoa rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 10:7. Posle meča,  Đoković je najpre čestitao Amerikancu na ulasku među 10 najboljih na ATP listi.

- Uvek je zadovoljstvo igrati sa Frensisom. Odlično se slažem sa njim. Upravo je ušao u Top 10, čestitam mu na tome. Vimbldon je veoma blizu, pa sam pokušao da imam minute na terenu -  rekao je Đoković.

 

 

Podsetila je voditeljka programa Noleta na ritual kojim proslavlja titule na Vimldonu i upitala ga da li je probao i kakva je trava u Hurlingemu .

- Jedem samo vimbldonsku travu - bio je jasan srpski teniser.

Srpski as je imao čast da prvi isproba travu na Centralnom terenu, gde je trenirao sa Janikom Sinerom.

- Vimbldon je najtradicionalniji turnir sa najvećom istorijom na svetu. Mnogima je to omiljeni turnir. Čudno je da su nas pustili na Centralni teren pre početka turnira, ali oni su to počeli da rade prošle godine i ovoga puta sam imao privilegiju da probam svežu travu. Da osetim teren. To je najbolji teren na svetu, koliko travnati može da bude, i najpoznatiji stadion. Svaka godina mi je kao prva. Nadam se da će tamo biti još jedna sjajna - zaključio je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija