• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

18:26

Šok na Vimbldonu! Četvrti teniser sveta ispao, izgubio od igrača koji nije u top 100

EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Tenis

Šok na Vimbldonu! Četvrti teniser sveta ispao, izgubio od igrača koji nije u top 100

Podeli vest

Norveški teniser Kasper Rud poražen je od Lajama Brodija posle pet setova (6:4, 3:6, 4:6, 6:3, 6:0)

Malo ko je očekivao da će domaći teniser Lijam Brodi koji je inače 142. igrač planete savladati Kaspera Ruda.

Nije ovo bio dobar dan za četvrtog teniser sveta koji je bio apsolutni favorit, ipak pobeda je otišla u ruke miljenika domaće publike.

Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Lajam Broudi

 

Meč na centralnom terenu između ova dva tenisera je trajao tri sata i 28 minuta.

Imao je Norvežanin prednost od 2:1 u setovim, ipak nakon toga je uzeo samo tri gema protiv veoma rasploženog igrača Stokporta.

Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kasper RUd

 

Lajam Broudi će u trećoj rundi igrati protiv 26. nosioca Denisa Šapovalova iz Kanade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija