• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2023

08:54

Ljudi, šta pričate? To se Đokoviću neće dogoditi!

EPA/Reuters

Tenis

Ljudi, šta pričate? To se Đokoviću neće dogoditi!

Podeli vest

Teniski stručnjak Patrik Muratoglu kaže da Karlos Alkaraz neće sprečiti Novaka Đokovića da do kraja karijere osvaja grend slem trofeje.

Poslednji meč su odigrali u finalu Vimbldona, tada je Španac slavio posle pet setova. To je bio njegov drugi grend slem u karijeri, dok je Nole ostao na 23. Posle Londona su brojni teniski stručnjaci otpisali Novaka, zaključili su da će teško osvojiti još neki grend slem. Muratoglu ne misli tako.

- Mislim da Karlos nema prednost u odnosu na Novaka. Mislim da su obojica na sličnom nivou. Mislim da Novak može da odigra mnogo bolje nego u finalu Vimbldona. Mislim da je bio veoma nervozan -  rekao je Muratoglu.

Foto: profimedia

 

 

Muratoglu tvrdi da će obojica osvajati slemove.

- Hoće li Alkaras sprečiti Novaka da osvoji još grend slemova? Mislim da neće. Obojica će uzeti još po nekoliko - kazao je Muratoglu.

Foto: EPAIMAGES

 

 


Novak je uvek pod pritiskom, od njega se počekuje da osvoji svaki turnir ili barem da igra u finalu.

- Osećam da to što je favorit sve vreme i to što igra za istoriju uvek teret. Sada kada je Karlos favorit, Novak će se osećati slobodnije kada bude igrao protiv njega.

Karlos i Novak vode i trku za mesto broj jedan, a na najnovijoj ATP listi Alkaras ima 600 poena više. Srpski teniser i Španac ove nedelje igraju na mastersu u Sinsinatiju. Novak prvi meč u singlu igra u noći između srede i četvrtak oko jedan sat protiv Alehandra Davidoviča Fokine protiv koga u međusobnim mečevima vodi 3:1. S druge strane, Karlos Alkaraz je u prvom meču pobedio Džordana Tompsona sa 7:5, 4:6, 6:3. U trećem kolu će Alkaraz igrati sa boljim iz duela Tomija Pola i Igoa Imbera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija