• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2023

06:38

Kakva scena! Novak gleda Jelenu, drži je za ruku! Sve su zasenili (FOTO)

ATAIMAGES

Tenis

Kakva scena! Novak gleda Jelenu, drži je za ruku! Sve su zasenili (FOTO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Beogradu pošto je sa saigračima iz Dejvis kup reprezentacije obezbedio Srbiji četvrtfinale takmičenja.

Najbolji teniser svih vremena opet je u Beogradu, samo nekoliko dana nakon veličanstvenog dočeka sa kpošarkašima i baksetašima, nakon što je osvojio 24. grend slem u karijeri. 

Nole je bio na premijeri filma "Mudrost traume" čuvenog kanadsko-mađarskog psihologa Gabora Matea. Jedan od govornika na premijeri bila je i Novakova supruga Jelena, a ovaj film došao u Srbiju u organizaciji fondacije Novak Đoković. Nole i Jelena su sve zasenili. Sudeći po fotografijama sa premijere deluju kao zaljubljeni klinci. Novak je Jelenu držao za ruku pre njenog govora, hrabrio je, pa su pred fotografima razmenjivali zaljubljene poglede.

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Ovaj film gledam već jedno šest meseci svake druge nedelje sa različitom fokus grupom i utisci su vrlo emotivni svakog puta i svaki put nešto novo otkrijem i neku novu dimenziju sebe upoznam. Mislim da je jako emotivan i koristan za svakog da ga pogleda i radujem se što je naša fondacija omogućila da se ovaj film širom regiona gleda i da se priča o njemu. - rekla je Jelena.

 

Foto: ATAIMAGES

Da vas svi gledaju kao Novak Jelenu

 

 Inače, Gabor Mate se uglavnom bavi temama odgajanja dece, odrastanja i roditeljstva, ali je u toku bogate karijere uglavnom radio sa zavisnicima i ukazivao na nove prakse rada sa njima. 

 

 

Dok Nole uživa u rodnom gradu, Rafael Nadal ga proziva. Naš teniser je do sada osvojio 24. grend slem titule, Nadal se zaustavio na 22. Špancu, ikao kaže drugačije, nije lako jer je Srbin najbolji teniser ikada. Tako je sve šokirao izjavom o Đokoviću, Tokom intervjua za španski "Movistar+" o grend slem učincima velike trojke, Nadal je isprozivao Novaka, umesto da mu čestita.

- Mislim da Đoković živi tu grend slem priču na malo intenzivniji način od mene i ostalih tenisera. Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario taj rekord - rekao je Nadal bez dlake na jeziku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Svako treće dete u Srbiji ima višak kilograma - Dečak pio sedam litara soka dnevno, roditelji podigli kredit da ga leče
Društvo

Svako treće dete u Srbiji ima višak kilograma - Dečak pio sedam litara soka dnevno, roditelji podigli kredit da ga leče

Dečak iz Odžaka pio je sedam litara soka dnevno, zbog čega je morao da bude lečen zbog prekomerne težine u Specijalnoj bolnici "Čigota" na Zlatiboru, otkriva direktorka ove ustanove dr Snežana Lešović. Da je situacija sa viškom kilograma kod mališana zabrinjavajuća, ukazuju zvanični podaci "Batuta" da je svako treće dete u Srbiji gojazno, a svako peto ima prekomernu težinu.

11.05.2024

09:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija