• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

06:20

Neprepoznatljiv! On je nekada bio teniski broj 1! Danas plastično čelo, brdo operacija... (VIDEO)

EPA/Ian Salas

Tenis

Neprepoznatljiv! On je nekada bio teniski broj 1! Danas plastično čelo, brdo operacija... (VIDEO)

Podeli vest

Brojni profesionalni sportisti su posle završetka karijere poprilično promenili izgled, a jedan od onih koji je neprepoznatljiv je nekadašnji teniser Marselo Rios koji sa 47 godina ne liči na čoveka koji je nekada bio prvi na svetu.

Rios nikada nije osvojio Grend slem titulu, ali nakon Australijan Opena 1998. godine uspeo je da preuzme broj jedan ispred velikih teniskih imena koji su igrali tokom 90-ih godina prošlog veka.

Dve godine kasnije povrede su počele da ga uništavaju. Propuštao je većinu turnira, da bi 2004. godine odlučio da se oprosti i da uživa u stečenom bogatstvu.

Poprilično se Rios opustio. Danas ima 47-godina, njegov fizički izgled je potpuno drugačiji, dobio na kilaži, a uradio je i određene operacije na sebi.

- Popravio sam čelo koje je bilo uništeno od sunca. Ranije niko nije koristio kreme za zaštitu od sunca, pa mi je lice uništeno - rekao je Rios i nastavio:

- Takođe, operisao sam i očne kapke koji su bili prekratki. Nisam mogao da zatvorim oči i spavao sam s otvorenim očima. Imao sam podočnjake i bore.

Rios danas ima preko 100 kilograma, ali sav je od mišića. Voli bodibilderski način života.

- Treniram jer se osećam dobro. Dnevno treniram dva i po sata u teretani kako bih dobio na mišićnoj masi. Kao teniser sam morao gubiti kilograme, ali nisam u godinama u kojima mogu stalno ići gore-dole u kilaži.

Čileancu je 2014. godine otkriven Aspergerov sindrom (jedna vrsta autizma), ali to mu ne otežava previše društvene aktivnosti.

Život u Majamiju ispunjen mu je svakodnevno. Treninzi i luksuz su sve što zna i sa 47 godina uživa  maksimalno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija