• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2023

17:51

Kobni "kengur"! Lajović ispao sa mastersa u Parizu

EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Tenis

Kobni "kengur"! Lajović ispao sa mastersa u Parizu

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Parizu, pošto je večeras u drugom kolu poražen od Australijanca Aleksa de Minora 4:6, 6:4, 6:4.

Meč je trajao dva sata i 10 minuta. De Minor je 13. teniser sveta, dok je Lajović 48. na ATP listi. Ovo je bio treći međusobni duel srpskog i australijskog tenisera, a treći trijumf De Minora.

Lajović je prvi set dobio rezultatom 6:4. Australijanac je u sedmom gemu drugog seta pri rezultatu 3:3 napravio brejk i poveo 4:3. De Minor je potom održavao prednost od dva gema i drugi set je dobio sa 6:4.

U trećem setu viđena je velika borba. De Minor je poveo 2:0, ali je Lajović izjednačio na 2:2. Australijski teniser je u petom gemu napravio novi brejk i poveo 3:2, a onda je održavao prednost od dva gema i treći set je dobio rezultatom 6:4.

De Minor će u osmini finala mastersa u Parizu igrati sa pobednikom meča između Italijana Janika Sinera i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Masters u Parizu se igra za nagradni fond od 5.779.335 evra.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija