• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

13:59

Au, Nadal pripretio Novaku! Španac se ne miri sa sudbinom

Reuters

Tenis

Au, Nadal pripretio Novaku! Španac se ne miri sa sudbinom

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal nije igrao tenis od prolpog januara i Australijan opena zbog zdravstvenih problema, ali očigledno ne može da pređe te tako preko toga što je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena.

"Bik sa Majorke" u junu puni 38 godina, ali ne namerava da stane.

On je na svom Tviter profilu objavio emotivan video.

Najpre detalj sa Australijan opena kada se saginjao zbog bolova i gubio mečeve, zatim sa konferencije u maju na kojoj je saopštio da ove godine više neće igrati i da je 2024. njegova poslednja u profesionalnom tenisu, a na kraju izmontiranog videa otkrio je kada se vraća.

 

 

- Nakon godinu dana van terena vreme je da se vratim. Biće to na turniru u Brizbejnu prve nedelje januara - rekao je Rafa sa osmehom.

Novak je sa 24 grend slem titule ubedljivo najbolji jer Rafa ima 22, a Rodžer Federer 20.

Drži gotovo sve rekorde, nedavno je oborio Federerov po broju trofeja na Završnom mastersu (7), a nedostaje mu samo zlato sa Olimpijskim igrama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija