• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

09:20

Novakov prijatelj šokirao svet! Kirjos otvorio nalog na Only Fansu!

AP Photo/Hakim Wright Sr.

Tenis

Novakov prijatelj šokirao svet! Kirjos otvorio nalog na Only Fansu!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos, koji je odigrao samo jedan meč protekle sezone, i dalje pokušava da se oporavi od povrede kolena i ručnog zgloba. Kontroverzni teniser u međuvremenu šokira javnost stvarima koje nemaju veze sa "belim sportom".

Nik Kirjos je i te kako aktivan na društvenim mrežama, a kako stvari stoje biće još aktivniji, jer je odlučio da otvori OnlyFans profil.

Bio je "darežljiv" pa će pristup biti besplatan pristup svima, a kreiraće i širiće ekskluzivne sadržaje.

„Upravo je postalo još luđe. Pridružite mi se na OnlyFansu. Besplatno je za sve. Iza scene, sve od terena do svakodnevnog života. Vidimo se tamo“, napisao je veliki prijatelj Novaka Đokovića  na društvenoj mreži X.

 

 

Najavio je problematični momak teniskog sveta i da će na OnlyFansu deliti stvari koje se dešavaju iza kulisa sa ATP tura i još štošta.

„Profesionalni teniser koji je uvek u dobrim problemima. Povežite se kako biste bili u interakciji sa mnom kao nikada do sada. Videćete: sve iza kulisa sa ATP tura, moj život van tenisa, turnire na kojima igram, interakciju sa navijačima, kao i podele nagrada. I sve ostalo. Vidimo se“.

Za neupućene, OnlyFans je društvana mreža koja omogućava čoveku da kreira i deli svoj vizuelni sadržaj, ali ne bilo kakav –  uglavnom onaj za koji je potrebno da se plati. Sadržaj koji se plasira na ovom sajtu prilično je slobodan, što je dovelo do toga da ovo zapravo postane mreža koja je poznata po tome da se na njoj deli sadržaj za odrasle i češće ga koriste pripadnice lepšeg pola.

Obožava Australijanac da bude u centru pažnje i ne bira način kako da ispuni cilj. On je prošustio celu sezonu zbog povrede kolena, a svaki slobodan trenutak iskoristio je da podrži Novaka Đokovića i kaže svetu da je Srbin GOAT.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija