• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

13:21

Bacio rukavicu u lice Đokoviću! Medvedev ima velike ambicije u 2024!

Tanjug/AP

Tenis

Bacio rukavicu u lice Đokoviću! Medvedev ima velike ambicije u 2024!

Podeli vest

Treći teniser sveta Danil Medvedev želi da pokvari planove Novaku Đokoviću u 2024. godinu.

Prvi teniser sveta izuzetno je motivisan da osvojili Zlatni slem, sva četiri grend slema i zlato na Olimpijskim igrama. Ali, i Rus je uveren da može do svih najvećih titula tokom naredne sezone.

- Zemlja, trava, beton... Znam da će biti teško, to je izazov. Kalendar takmičenja nije lak, ali je isti za sve. Motivisan sam, želim više, da pomerim granicu. Da se više borim, da budem profesionalniji, bolji na terenu - rekao je Medvedev. 

 

Foto: EPAIMAGES

 

 


Moskovljanin se posebno osvrnuo  na Novaka Đokovića.

- Jedina stvar u koju smo sigurni je da je Novak uvek tu. Ja mogu da budem van Top 10, ali Novak je uvek tu. Tako da se nadam da mogu da budem deo te grupe od četiri najbolja, ko god da bude u tom krugu. Pokušaću to da uradim. Svaka sezona može da bude drugačija. Stefanos Cicipas je igrao finale Australijan opena, iz različitih razloga imao je teži kraj sezone, ali može da se vrati i preskoči mene, Sinera, Karlosa ili Novaka, bilo koga. 

Nada se Medvedev da će tokom naredne sezone biti bolji igrač.

- Biću iskren, poslednje dve godine, čak i prošle, kada sam imao sjajan niz, osećao sam da se menjam. To je normalno. Starite, nemam više 23 i ne napadam svoju prvu titulu, pa kažem, OK, želim da uradim više. U ovoj fazi života, barem sada, nadam se da mogu da potrajem. Imam najveću motivaciju da nastavim da tražim svoje limite, da idem na više. Na kraju ove sezone, bilo me je svuda, jer sam bio mentalno umoran. Nadam se da ću sve uraditi bolje sledeće godine i postati, nadam se, bolji igrač - zaključio je Medvedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija