• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

12:58

Beker osuo paljbu po organizatorima Australijan opena: Šta će oni tu!?

EPA Images

Tenis

Beker osuo paljbu po organizatorima Australijan opena: Šta će oni tu!?

Podeli vest

Sve je moralo da se oduži zbog mečeva legendi u dublu, objašnjava slavni Nemac.

Iako godinama već organizatori najvećih turnira trpe kritike zbog kasnih večernjih turnira boljitka u tom pogledu nema ni na startu 2024. godine. Mečevi na Australijan openu završavaju se kasno nakon ponoći, Medvedev je pre sedam dana igrao do 04:30, a nešto slično dogodilo se i juče kada su na terenu bili Janik Siner i Andrej Rubljov. 

Zbog toga novu turu kritika na račun organizatora izneo je Boris Beker. Slavni nemački teniser, danas treer Holgera Runea, nije zadovoljan programom na Australijan openu posebno zbog činjenice da se mečevi zakazuju kasnije zbog revijalnog dela na grend slemu. 

Beker je u svojoj emisiji "Meč lopta Beker" otkrio da su jučerašnji mečevi na Australijan openu kasnili zbog toga što je na "Rod Lejver Areni" bio zakazan okršaj legendi u dublu.

- Greška je bila u postavljanju meča legendi u dublu u podne. Šta oni traže tu? Otuda je sve ostalo moralo da se oduži, tako da je večernji program počeo kasnije. Razmatranje da se jedan od mečeva pomeri na drugi teren je odbijen. To bi bilo nevolja za navijače koji su kupili karte za večernji program, a tu si igrali mečeve Sabalenka i Siner - rekao je Beker. 

Foto: Tanjug/AP

 

Nekadašnji trener Novaka Đokovića dodaje da razume koliko je teško predvideti kako će se mečevi razvijati, ali da organizatori to moraju imati u vidu kada prave rasporede. 

- Ima dana kada su mečevi neverovatno dugi. Meč Koko Gof i Kostjuk je trajao tri sata, muški meč skoro četiri. To je nesrećno za sve - podvukao je Nemac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija