• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

17:27

Počinje nova teniska era: Siner će biti nezaustavljiv, dolazi vreme njegove dominacije!

Tanjug/AP

Tenis

Počinje nova teniska era: Siner će biti nezaustavljiv, dolazi vreme njegove dominacije!

Podeli vest

Pokazao je neverovatnu zrelost, smatra Nik Kirjos.

Prekinuo je Janik Siner seriju Novaka Đokovića u Melburnu, a dva dana kasnije došao i do svoje prve grend slem titule. Italijanac je u finalu Australijan opena savladao Danila Medvedeva sa 3:2 zbog čega je u ovom momentu prva zvezda svetskog tenisa. 

Mnogi veruju da bi Janik Siner mogao da bude najbolji teniser u budućnosti, a sa tim mišljenjem saglasan je i Nik Kirjos. Slavni Australijanac okarakterisao je mladog italijanskog tenisera kao naslednika Novaka Đokovića i dodao kako će pobeda na Australijan openu biti od ogromne koristi za njegovu budućnosti. 

- Sada kada je osvojio ovaj, biće nezaustavljiv. Pokazao je neverovatnu zrelost. Upravo je osvojio najveći trofej u karijeri i veoma je skroman. To pokazuje kakav je. On je super momak i već možete da vidite da se nameračio na nešto posebno. Želi da nastavi sa ovakvim ostvarenjima i osvojio još slemova. Nije zadovoljan. Biće tu još dugo vremena - jasan je Nik Kirjos. 

Foto: EPAIMAGES

 

Australijanac je bio posebno oduševljen zbog činjenice da je Janik Siner uspeo da preokrene rezultat u finalu protiv Danila Medvedeva. 

- Neverovatno je koliko je njegova igra rasla u trećem, četvrtom i petom setu. Pronašao je svoj forhend. Mnogo sam srećan to sam mogao da budem deo toga. Komentarisao sam njegove mečeve od kraja prošle godine, protiv Novaka u Torinu i posle u Dejvis kupu. Pomislio sam da će ovaj momak uskoro zakucati na vrata - objašnjava australijski teniser, a potom dodaje. 

- Video sam napredak servisa i još neke, a zrelos koju ima u tako mladim godinama je nešto što ja nikad nisam imao. Predvideo sam da će biti novi osvajač Slema u 2024, bez obzira da li ovaj ili US Open. Ovo će biti ogroman skok za njega i mislim da ćemo od njega videti još mnogo Slemova u narednih nekoliko godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija