• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

26.03.2024

21:48

Navijači u transu - Kirjos ponovo na terenu: Vraćam se bejbi (FOTO)

EPAIMAGES

Tenis

Navijači u transu - Kirjos ponovo na terenu: Vraćam se bejbi (FOTO)

Podeli vest

Australijanac nakon osam meseci počeo da trenira.

Nedavno je Nik Kirjos u jednom intervjuu otkrio kako je zbog učestalih povreda razmišljao o završetku karijere. Razni problemi mučili su Australijanca koji poslednje dve godine nije odigrao takmičarski meč, ali je došlo vreme za povratak. 

Nekadašnji finalista Vimbldona uspešno se oporavio od operacije kolena i nakon osam meseci počeo da treninra. Nik Kirjos sprema se za egzibicioni meč protiv Holgera Runea u Kopenhagenu nakon čega će biti jasno kada možemo da ga očekujemo na zvaničnim turnirima. 

„Prvi trening posle osam meseci, vraćam se bejbi“, napisao je Nik na društvenim mrežama uz fotografiju kako trenira.

Foto: printscreen

 

Australijanac od 2022. godine nije odigrao zvanični meč, a na terenu je poslednji put bio prošle sezone uoči Australijan opena. Nik Kirjos bio je rival Novaku Đokoviću, ali je tom prilikom otkrivena povreda kolena zbog koje je morao da se povuče sa grend slema u Melburnu. 

Usledila je operacija, a potom i višemesečni oporavak, ali Kirjos ističe kako je sve to iza njega. Duel protiv Runea u danskoj prestonici na programu je 24. maja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija