• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

22.03.2024

12:55

Ovo će zapaliti teniski svet! Kirjos potvrdio: Novak je naredni gost! (FOTO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovo će zapaliti teniski svet! Kirjos potvrdio: Novak je naredni gost! (FOTO)

Podeli vest

Ljubitelji tenisa su "odlepili" nakon što se oglasio Nik Kirjos i objavio da će sledeći gost u njegovom podkastu "Good trouble" ("Dobra nevolja") biti Novak Đoković, najbolji igrač svih vremena.

Mnogi se pitaju da li je zaista Novak Đoković izgubio motivaciju za tenis, čak se i italijanska "Gazzeta dello sport" detaljno bavila Srbinom, a svi se nadaju da će Nole upravo kod velikog prijatelja u emisiji otvoriti dušu i reći istinu.

Dovešće Nik srpskog asa pred kamere i nema sumnje da će osvajač 24 grend slem titule dati mnogo zanimljivih i iskrenih odgovora. Biće posebno interesantno jer gostuje kod čoveka sa kojim ima fenomenalan odnos i koji ga odlično poznaje.

 

 

Nole je neočekivano ove godine izgubio je u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, potom je doživeo šokantan poraz od autsajdera u Indijan Velsu. Srbina je u trećem kolu pobedio Luka Nardi.

Nakon iznenađujuće eliminacije Novak je odlučio da se povuče sa turnira u Majamiju, a interesantno je da je minulih dana uživao na fudbalskim i košarkaškim utakmicama, ali i na zabavama na kojima ima mesta samo za elitu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija