• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

04.03.2024

13:43

Srbija je kriva što Amerikanci nemaju grend slem! Slavni teniser šokirao

Reuters

Tenis

Srbija je kriva što Amerikanci nemaju grend slem! Slavni teniser šokirao

Podeli vest

Slavni američki teniser Andre Agasi u svom stilu prokomentarisao je to što Sjedinjene Američke Države nemaju grend slem šampiona 21 godinu, a u tom kontekstu pomenuo je i Srbiju.

Agasi je u Las Vegasu sinoć bio domaćin Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu na egzibicionom meču, a onda je pričao sa španskim novinarima.

Između ostalog, rekao je i da su krivci što SAD nemaju šampiona Španija, Srbija i Švajcarska.

- Uveren sam da su za to krivi Španija, Srbija i Švajcarska. Svako od njih, dakle i Nadal i Rodžer Federer i Novak Đoković su doneli pravo čudo, nepto jedinstveno. Zamislimo da jedan od njih trojice nije postojao, da li bismo sada govorili o toliko grend slemova dvojice od njih - nagkašava Amerikanac.

Za razliku od mnogih, nekadašnji trener Novaka Đokovića, s akojim je kratko sarađivao, ipak misli da rekordi mogu biti oboreni.

- Alkaraz ima sve što je potrebno da napravi razliku. Međutim, Novak, Rafa i Rodžer su umeli da pobeđuju i kada nisu imali dobre dane. Ako me pitate ko je bolji sa 20 godina, Alkaraz ili Nadal, rekao bih ovaj drugi - zaključio je Agasi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija